Inovativni proces formulacije ruževa prelazi granice mogućeg, kreirajući nova pravila. Intenzivna, dugotrajna boja i osjećaj ugode sada su upotpunjeni ekstremno mat finišem – i to u samo jednom potezu. Poznat po iznimnim mat ruževima, Giorgio Armani beauty predstavlja neodoljivi mat set za šminkanje u 15 trendi nijansi

Rouge d’Armani Matte

Rouge D'Armani Matte prva je u potpunosti mat paleta, u 15 trendi nijansi, u koju će se žene odmah zaljubiti i koja će postati njihov glavni adut. Uvodeći radikalnu promjenu u sam koncept mat ruževa, osigurava ugodnu, ali intenzivnu pokrivenost s dugotrajnim mat finišem zahvaljujući postupku usitnjavanja pigmenata. Sadržavajući do 50% više pigmenata od ostalih mat ruževa, tajna formule Rouge D'Armani Matte krije se u količini suhih sastojaka. Laboratoriji Giorgio Armani beauty kozmetike uspjeli su ograničiti količinu ulja u formuli, optimizirati pigmente i sastojke za apsorpciju ulja.

Rouge d’Armani Matte

U samo jednom potezu, Rouge D'Armani Matte osigurava intenzivan i dugotrajan mat finiš uz beskompromisni osjećaj ugode:

INTENZIVAN MAT FINIŠ – visoka koncentracija pigmenata donosi novu dimenziju mat nijansama, obavijajući usne živopisnim bojama uz maksimalnu pokrivenost i ujednačenost

DUGOTRAJAN OSJEĆAJ UGODE – mat finiš je iznimno nosiv i ne ostavlja osjećaj suhoće zahvaljujući optimiziranom omjeru punila i ulja; gel koji raspršuje svjetlost čini ¼ formulacije: raspršujući svjetlost, stavlja meki fokus na usne, osiguravajući raskošan mat finiš koji ne izgleda suho, već glatko i podatno

KREMASTA TEKSTURA – U jednom potezu emolijentno sredstvo, ulja estera i hidrogenirano ulje jojobe daju kremastu teksturu koja omogućuje jednostavno i ugodno nanošenje; jedinstvena formula sadrži i sferične čestice koje pri svakom nanošenju pružaju osjećaj punijih, glatkih i nevjerojatno zavodljivih usana.

Rouge d’Armani Matte

Armanijeva elegancija odražava se i na profinjenim linijama kutijice ruža za usne ukrašene crveno-crnim motivom, koja se zatvara uz prepoznatljivi 'klik'. Pronađite omiljenu nijansu ROUGE D’ARMANI MATTE koja će biti vaša pobjednička karta u igri zavođenja.

Rouge d’Armani Matte

"Nova formula mat ruževa Rouge d’Armani Matte zaista je posebna i pomiče granice u pogledu intenziteta boje i postojanosti. Bez obzira na mat finiš, nijanse su vibrantne i prozračne te pružaju osjećaj ugode. Znajući da će ostati postojani, mogu ih nanijeti satima prije početka modne revije. I biti sigurna da modeli neće tražiti balzam za usne!" kaže o Rouge d’Armani Matte Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

Informativna cijena: 290 kn (ekskluzivno u Douglas parfumerijama – Trg Bana J. Jelačića, Arena Centar Zagreb, Mall of Split)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.