Nijanse tamne karamele i čokolade daju toplinu vašoj kosi, a vas čine elegantnom, ženstvenom i romantičnom. Ovisno o svome tonu, one se slažu sa svakim tonom kože i bojom očiju

smedja kosa

Boja čokolade ima mnogo nijansi među kojima se svaki tip žene može pronaći. Čokoladna paleta boja daje bistrinu i toplinu vašoj kosi, a vas čini romantičnom i elegantnom. Važno je obratiti pažnju na boju vašeg tena i vaših očiju te tako pronaći odgovarajuću čokoladnu ili karamelnu nijansu.

smedja kosa

SVIJETLU ČOKOLADU najlakše je dobiti na prirodno svjetloj boji kose i to je savršena nijansa čokolade za "prirodne plavuše".

ČOKOLADNO SMEĐA KARAMEL je jako lijepa topla boja za kosu. Idealna za žene "toplog" tena, te smeđih i zelenih očiju.

MLIJEČNA ČOKOLADA je nijansa koja paše svijetloj i tamnoj boji tena i plavoj i smeđoj boji očiju. Mliječna čokolada je jako lijepa nijansa puna sjaja i žene je jako vole.

TAMNA ČOKOLADA zahtijeva jaču šminku i najviše pristaje osobama sa smeđim i zelenim očima.

ČOKOLADNO CRNA pristaje "toplijem" tenu i odlična je nijansa za podizanje "dosadne crne" boje kose. Ova nijansa će vašoj crnoj dati visoki sjaj i eleganciju. A ako želite iz plave boje kose prijeći u čokoladno smeđu nikako to ne činite kod kuće jer neće vam se svidjeti zeleni refleks na kosi koji ćete dobiti ako prethodno ne obavite predpigmentaciju kose.

smedja kosa

smedja kosa

Elf Hair salon

smedja kosa

Zdrava, sjajna i svilenkasta kosa jedna je od prvih stvari koje primijetimo. Kosa traži posebnu njegu u ovim zimskim mjesecima, a da bi vaša boja kose uvijek bila postojana i sjajna trebate pripaziti koji šampon i njegu za kosu koristite. Stoga ako želite imati sjajnu i zdravu boju i kosu L'Oreal Professionnel VITAMINO COLOR je prva profesionalna linija za fiksiranje i usavršavanje boje koja štiti i poboljšava sjaj obojene kose.

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.