Ljetna kolekcija make-upa s potpisom Illamasqua, Human Fundamentalism, čista je eksplozija vašeg alter ega - put prema onom što uistinu jeste, a ne ono što su vam rekli da budete. Ljepota nije konformizam, već temeljna ljudska želja da izrazimo svoju neponovljivu osobnost i da na površinu ispliva naš najdublje čuvani "ja"

illamasqua human fundamentalism

Izdizanje iznad općeprihvaćenih ograničenja, želja za svijetom u kojem se individualnost slavi, a ne ismijava, razbijanje kalupa - znakovi su snage, ne labilnosti. Illamasqua make-up brand poznat je po tome što slavi slobodu izražavanja prihvaćanjem svih nesavršenosti i pokazivanjem svijetu da nitko od nas nije običan.  

Human Fundamentalism, nova ljetna kolekcija make-upa by Illamasqua, očarat će vas bljeskovima pigmenata koji  čine oštar kontrast s neutralnim tonovima i tako stvaraju bogati raspon proizvoda koji će katapultirati vaš alter ego među u nove mogućnosti samoizražavanja. Pomiješajte kontrastne teksture - od bogatih metalik do blijedih mat nijansi, kako biste izrazili svoje neponovljivo «ja». To je antikonformizam u svojoj najosnovnijoj formi. U svom nepredvidljivo najboljem izričaju.

illamasqua human fundamentalism

 

Izdvajamo dvije prekrasne palete – Fundamental paletu i Neutral paletu. 

Fundamental paleta pravo je igralište za vašu samoekspresiju. Eksperimentirajte s kontrastnim teksturama - od blistavog tekućeg metala u boji rastaljenog kositra do mat pigmenta u kremi boje zelene mente - kojima ćete izraziti svaki centimetar svog alter ega. Kombinirajte s dvjema živim bojama sjenila - Hype (odvažno žuta) i Inception (bogato ljubičasta) i pripremite se za dosad neviđeni izražaj antikonformizma.

Neutral paletu koristite ako želite voštane, definirane i naglašene konture na svome licu i tijelu. 4 sjenila u Neutral paleti su: Vintage - nove boje antiktnog zlata u ekskluzivnoj ponudi u ovoj paleti,  mat nijansi Stealth (kremasta boja mliječnog maslaca), Wolf (bogata smeđa čokolada) do zadimljenih dubina ugljena u novoj Obsidian boji (bogato crna) - svaka od ovih nijansi izrazit će obje Vaše strane - svijetlu i tamnu - uz dozu rakalašanog glamura.

U kolekciji ćete još naći: Skin Base tekuću podlogu u boji, nove nijanse lakova za nokte, tuševe za oči, ruževe za usne, monosjenila u prahu te sealing gel (gel koji proizvode u prahu i kompaktne proizvode pretvara u vodootpornu teksturu). 

Cijena svake palete: 280 kn

illamasqua human fundamentalism

Kolekcija je dostupna od 15.03. u ILLAMASQUA STORU, Trg Petra Preradovića 3, (Cvjetni trg), Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.