Inspiriran ljepotom različitih tipova žena i u želji da svaka od njih zablista u blagdanskim danima, L'Oréal Paris je lansirao ekskluzivnu Zlatnu make-up kolekciju koja je rezultat sofisticiranog spoja 9 vrsta zlatnih svjetlucavih čestica, ekskluzivnih zbog rijetkosti i izuzetnog sjaja

l'oreal paris zlatna kolekcija

Zavodljiva diva: MILLA JOVOVICH

Svi želimo ući u Novu godinu u najboljem mogućem svjetlu. Postići glam look i naglasiti sve svoje atribute, omogućuje vam L'Oréal Paris svojim novim glamuroznim proizvodima. Zavodljiva diva žena je svjesna svog izgleda i svoje senzualnosti. Ne srami se to pokazati i istaknuti. Svoje lice njeguje najnovijom hranjivom kremom s pro-kalcijem iz linije Nutri-Gold koja pruža optimalnu njegu u ovim hladnim danima. Cijeli look naglašava tamnim crvenim usnama i Glam Shine sjajilom broj 208 Unlimited Fuchsia. Divi nije problem naglasiti i svoje oči na kojima kombinira najnovija sjenila iz Zlatne blagdanske kolekcije Color Infaillible 21, Sahara Treasure i 24 Bronze Goddess. Biti zavodljiva diva u ludoj noći zaista nije teško uz savršeno istaknute oči i senzualne usne.

Senzualni anđeo: FREIDA PINTO

Anđeli su svuda oko nas u ovo doba godine. Postati jedan od njih jednostavno je uz nove L'Oréal Paris proizvode iz Zlatne blagdanske kolekcije. Senzualni anđeo zavodnica je slatkog lica koja će u božićno vrijeme zasjati i osvojiti sve prisutne. Ruž iz nove kolekcije Color Riche 390 Nude Treasure naglasit će njene usne suptilnim sjajem, a duljinu trepavica, anđeli naglašavaju Lash Architect 4D maskarom. Zlatni sjaj na očima postiže najnovijim sjenilom Color Infaillible 27 Goldmine koji čini oči savršeno zavodljivim i blistavim. Senzualni anđeo look je koji se ne zaboravlja još dugo nakon blagdana.

Zlatna ljepotica: DOUTZEN KROES

Ljepota ove dame u prvom je planu. Uz pomoć novih L'Oréal Paris proizvoda iz Zlatne blagdanske kolekcije, ova se prirodna ljepotica pretvara u pravu zavodnicu.  Njene privlačne usne naglašene su ružem iz kolekcije Color Riche 385 Brick Lame, a savršenstvo kože postiže True Match puderom za lice. Trepavice postaju voluminoznije uz Volume Million Lashes maskaru. Uz zlato kao glavni adut, ova ljepotica ostvaruje sve blagdanske želje, svoje i svojih najdražih.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.