Naša stopala u ovo su hladno zimsko doba obavijena debelim čarapama, u toplim cipelama... Koliko ih god njegujemo, ona tijekom zime nemaju ni dovoljno zraka ni dovoljno prostora. Nerijetko se događa da nas zimska obuća na nekim mjestima stišće, što može dovesti do boli, deformacija nokta ili čak njihovog urastanja. Ako se to i dogodi, postoji odlično i bezbolno rješenje pomoću kojeg ćemo lako doskočiti ovom problemu. Riječ je o tzv. BS špangi...

bas spanga, medicinska pedikura

Medicinska pedikura obuhvaća cijeli niz rješavanja problema na stopalima poput uraslih noktiju, kurjih očiju i zadebljale kože, uz mehaničko odstranjivanje problema. Klijenti nam u salon najčešće dolaze s blažim ili težim oblicima uraslih noktiju koji, ako se ne tretiraju, mogu postati uzrok neugodne boli i drugih problema.

Za tretiranje uraslih noktiju preporučamo tzv. BS špangu, najnoviju metodu ispravljanja uraslih noktiju. BS španga funkcionira tako da se španga smjesti na nokat, zakvači i ispravlja tj. odiže žljeb nokta. Napredak se vidi već nakon jednog tretmana. Samo nanošenje špange na nokat je bezbolan postupak, prilikom hodanja i nošenja obuće također nema smetnji. BS španga je prozirna i tanka tako da i sam izgled nokta nakon obrade izgleda lijepo i uredno.

Na prvom tretmanu nanošenje špange započinje mehaničkim čišćenjem uraslog nokta i tek onda apliciramo špangu. S obzirom na iskustvo, diplome i certifikate, osobno sam, kao profesionalac, iznimno zadovoljna rezultatima ove metode. Moji klijenti koji imaju problema s uraslim noktima na nogama sada mogu odahnuti. BS španga je doista inovativan i moderan način pomoći svima onima kojima nokti tendiraju ka ovom problemu.

Cijena:

Bez pedikure: 200 kn
S pedikurom: 320 kn

josipa nenadic, josipa beauty and pro

Josipa Nenadić, salon Josipa Beauty & Pro

Salon Josipa Beauty & Pro
Horvaćanska cesta 31 C, Knežija, Zagreb
Telefon: 3010-816
Mob:  098-184-1756 
Facebook Josipa Beauty & Pro
Instagram Josipa Beauty & Pro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.