Stara ruska poslovica kaže: "Niti jedna svetica nije crvenokosa", a to je tek jedna od predrasuda koje su kroz povijest pratile žene crvene kose. Srećom, danas možemo na glavi imati boju koju poželimo i pritom je jedino važno da se dobro osjećamo. Ipak, neka godišnja doba naprosto vape za bojom. Dolaskom hladnijih dana, pravo je vrijeme za tople crvene tonove koji će osvježiti jesensko-zimsko sivilo

crvena kosa

Za početak, ne vjerujte pričama da ne mogu sve žene nositi crvenu kosu. Mogu, samo trebaju pronaći svoju nijansu. Intenzivne bakrene nijanse savršeno pristaju svijetlom tenu, a žene tamnije puti najbolje će izgledati sa zlatno-bakrenim tonovima. Ženi svijetlog tena i tamnih očiju odlično će pristajati kesten bakrena, bakreno plava izvrstan je odabir za blijedu put jer će izgledati svježe i prirodno, a tamnijem tenu dat će ekstravaganciju. U svakom slučaju, bakrene nijanse mogu biti pun pogodak poželite li promijeniti boju kose ove zime.

crvena kosa

crvena kosa

crvena kosa

Kako bi bakrena boja što dulje ostala postojana, blistava i sjajna, preporučljivo je koristiti šampon i njegu za obojenu kosu (L'Oreal Serie Expert Vitamino Color šampon njega i maska za kosu). Prije sušenja kose, svakako koristite kremu za zaštitu od topline (L'Oreal Nutrifiere Glyerol + coco oil) jer time njegujete kosu i štitite sjaj.

crvena kosa

crvena kosa

A na kraju, što se tiče make upa, bakrenim nijansama pristaju gotovo sve nijanse, od blijedoružičastog ruža do brončanog rumenila za obraze, žarko crveni ruž, crni tuš i maskara posebno će naglasiti vašu senzualnost.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426
http://elf-hair.weebly.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.