Najveći regionalni lanac specijaliziranih niche parfumerija Belodore nedavno je otvorio vrata svoje prve trgovine u samom srcu Zagreba i kupcima istančanog ukusa pružio priliku da iskuse dragocjenost i jedinstvenost premium parfema na jednom mjestu. Ljubitelje niche parfema obradovat će vijest da će od danas moći uživati u mirisnim kreacijama jedne od najstarijih parfemskih kuća na svijetu - The House of Creed, čije će primjerke pronaći ekskluzivno, po prvi put u Hrvatskoj, u Belodore parfumeriji u Zagrebu

creed aventus for her

Parfemska kuća, čija izvrsnost odolijeva vjekovima, prepoznaje potrebe istinskih džentlmena već 260 godina. Priča o prvom parfemu iz 1781. nam već daje naznake da je riječ o izvanvremenskom brendu. James Henry Creed kreirao je parfimirane kožne rukavice specijalno za kralja Georgea III, koji je potaknuo osnivača da svoju vještinu prenese u bočicu parfema. Tako je nastao Royal English Leather, bogata mješavina jantara, mandarine i sandalovine.

the house of creed

Koristeći moderni pristup povijesnom naslijeđu, Creed oslikava umjetnost u kreiranju parfema, apsolutnu premium kvalitetu i bezvremenost. Upakirani u elegantne bočice, parfemi predstavljaju raskoš i izvrsnost tehnike obrade sirovih materijala. Tako se među njima ističe Green Irish Tweed, jedan od najpoznatijih mirisa kuće. Svjež i aromatičan miris odiše zelenim notama skrojenim do savršenstva. Parfem slavi bogato modno naslijeđe porodice Creed i predstavlja neočekivani zaokret u klasici.

creed green irish tweed

creed aventus

Jedna od najvećih zvijezda iz opusa parfema Creed je i remek-djelo Creed Aventus, miris inspiriran dramatičnim životom Napoleona Bonapartea, koji slavi snagu, moć i uspjeh. Sofisticirana mješavina za muškarce koji znaju uživati u životu. Ovaj popularan parfem dobio je i svoju žensku verziju - Aventus For Her.

creed aventus for her

Cvjetni i oštar miris inspiriran je djelima nekih od najmoćnijih žena u povijesti i modernim ženama koje samouvjereno ruše sve granice, jer Aventus živi u svakoj ženi.

the house of creed

Danas, Oliver Creed, kao sedma generacija obitelji nastavlja veliku tradiciju brenda vođenog težnjom prema umjetnosti i savršenstvu.

U Belodore parfumeriji u samom srcu Zagreba, na adresi Ilica 7, možete pronaći preko 20 različitih muških i ženskih parfema brenda Creed, a posjetiteljima je na usluzi i iskusno osoblje koje može pružiti više informacija o svim dostupnim parfemima, kao i pomoći u potrazi za kombinacijom jedinstvenih mirisnih nota za svakog pojedinačnog kupca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.