Možda ste do sada izbjegavali punđe ili repiće, ali donosimo vam odličnu, brzinsku, romantičnu, nježnu ideju za frizuru - kosu podignutu u rep ili punđu, ukrašenu baršunastom vrpcom. Idealno će se uklopiti u ove zimske dane i vaše odjevne predmete poput mekih zimskih vestica, kaputa, šalova...

kosa masnice

Ova jednostavna, a vrlo elegantna frizura idealno će se uklopiti u ove zimske dane i vaše zimske odjevne predmete.. Isto tako, ako pokupite kosu u lagani repić i pustite pramenove uz lice da slobodno padaju izgledat će drugačije. Svakako preko gumice za kosu zavežite satensku ili baršunastu vrpcu u laganu mašnu. Kosa vam ne mora biti lijepo isfenirana kod ovih slatkih repića i punđica. Dapače! Izgledat će još romantičnije ako kosu netom prije prirodno posušite.

kosa masnice

A što se tiče punđice, ona spašava mnoge dane kada je kosa neposlušna ili masna. Trebaju vam gumica za kosu, par ukosnica, lak,  šampon za suho pranje, češalj i vrpca. Kosu je potrebno malo posprejati šamponom za suho pranje da se kosa ljepše odigne od glave, zatim skupite kosu na vrh glave i zavežite u konjski rep s gumicom za kosu. Rep je tada potrebno natapirati da bi ga lakše zamotali oko gumice. Pričvrstite zatim zamotani rep s par ukosnica, polakirajte i zavežite satensku vrpcu u obliku mašne. Ove dvije jednostavne, ali ujedno nježne i ženstvene frizure podići ce svaki styling, a gotove su za svega 10-ak minuta.  A ako odlučite ovu frizuru prepustiti rukama stručnjaka njena cijena kreće se od 60-150 kn.

kosa masnice

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.