Kérastase je ponovno prvi u inovacijama za kosu i donosi revolucionarni proizvod za njegu kose koji vašu kosu tijekom vremena čini ljepšom, gušćom i zdravijom. INITIALISTE je prvi serum koji se bazira na biljnim matičnim stanicama koje djeluju na korijenu kose, omogućavajući kosi da raste jača, sjajnija i ljepša nego ikad prije

kerastase initialiste

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju luksuzne serume za njegu kose - Kérastase Initialiste - su:

SLAVICA SMILJANIC, RIJEKA

MARIJA RAšIć, DONJI MIHOLJAC

SANJA GRABAR, NAšICE

Ekskluzivni Regenerativni Complex® štiti prirodno okruženje matičnih stanica i na taj način optimizira stvaranje biomaterijala kose, osnažujući vlakno kose. Kosa ja dugotrajno poboljšana od samog izvora.

Sa serumom INITIALISTE, inovacijom inspiriranom njegom kože, Kérastase je okrenuo novu stranicu u njezi kose, pokrenuvši novu eru biologije matičnih stanica.

Istraživači u L'Oréalu oduvijek rade na shvaćanju onoga što stoji iza obnove i rasta kose. Nakon 24 godine istraživanja i 10 publikacija, L'Oréal Advanced Research otkrio je ključnu ulogu matičnih stanica u regeneraciji kože i kose kao i postojanje zaliha matičnih stanica u vanjskoj ovojnici folikula kose. Ova otkrića dovela su do pravog preokreta u shvaćanju kose, za čiju su dobrobit matične stanice važne jednako kao i za dobrobit kože. Istraživači su otkrili ključnu ulogu matičnih stanica u mikro okruženju i povezanost s kvalitetom vlakna. Zdravo okruženje podupire kapacitet folikula kose da stvori prekrasnu kosu.

Patricia Pineau, Direktorica znanstvene komunikacije u L'Oréal Research & Innovation objašnjava: "Matične stanice izrazito su dragocjene i njihovo okruženje ključno je za kvalitetu kose."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.