Miracle Pure Skin Improving je prvi Max Factorov puder koji istovremeno njeguje kožu sa čak 89% hranjivih sastojaka, uključujući kompleks kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu. Formula se lako nanosi i lijepo razmazuje. Ravnomjerno zamagljuje male nesavršenosti, što je dovoljno za blistav i prirodan izgled. SPF 30 štiti od izvanjskih utjecaja...

Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base

Predstavljamo vam tekuću podlogu za poboljšanje kože inspiriranu proizvodima za njegu kože, no Max Factor joj je dodao dašak boje. Novo Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base razvijena je s jedinstvenom formulom za poboljšanje teksture kože i sastojcima koji pomažu koži iznutra. Vrijeme je da postignete sjajan i besprijekoran izgled s bojom i njegom u jednom.

Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base

Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base prva je podloga za njegu kože koja sadrži 89% sastojaka za njegu, uključujući kompleks za jačanje kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu. Samo jednim nanošenjem vaš ten se vizualno poboljšava, dajući vam besprijekoran, blistav izgled. Podloga je osmišljena da osnaži izgled s iznimno laganim osjećajem na koži, bez težine. Napredna formula, klinički dokazana, osigurava 24-satnu hidrataciju - trenutačno će obnoviti i poboljšati čvrstoću kože iz dana u dan. Zbog jedinstvenog kompleksa, proizvod će povećati prirodnu elastičnost kože. Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base dostupna je u šest nijansi, klinički i dermatološki je ispitana i sadrži SPF 30.

Max Factor Miracle Pure Skin Improving Liquid Base

Cijena:
Max Factor Miracle Pure skin-improving tekuća podloga; 129,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.