Autorica prekrasnog beauty bloga Beauty of Dawn je poznata novinarka i urednica portala Femina.hr, Zora Bjelousov. Zora se (kako sama kaže) napokon i upravo zahvaljujući pokretanju vlastita bloga, prestala opravdavati što u životu voli i "trivijalne" stvari poput mirisnih gelova za tuširanje, čudesnih oblika parfemskih bočica i nježne teksture balzama za usne. Pratite Beauty of Dawn, suptilnu virtualnu oazu trendova i ljepote, koju ćete sigurno vrlo brzo zavoljeti!

beauty of dawn

U doba kada sve postaje globalno (povezano preko Facebooka, Twittera, Instagrama i niza web i mobilnih aplikacija), i ljepota je globalna. Zato je Beauty of Dawn blog na engleskom jeziku, jedinom jeziku koji će razumjeti većina žena svijeta kojima je njegov sadržaj namijenjen.

Iako ljepota nije ono što vidimo u ogledalu, već ono što osjećamo u srcu, ipak, žene svih dobi, narodnosti i rasa, vole istaknuti svoju vanjsku ljepotu. Zašto bi nogomet bio važniji od ruža za usne, zašto bi brzi automobili bili uzbudljiviji od nove maskare i zašto bi politika bila nužnija od pravog pudera (baš u trenutku kad se pripremamo za neko važno događanje)? Autorica bloga Beauty of Dawn, novinarka i urednica, Zora Bjelousov, napokon se, upravo lansiranjem bloga, prestala opravdavati što u životu voli i "trivijalne" stvari poput mirisnih gelova za tuširanje, čudesnih oblika parfemskih bočica i nježne teksture balzama za usne.

Ime bloga Beuaty of Dawn, igra je riječi s njenim imenom Zora (Dawn) i pojmom ljepote (Beauty). Nije to ljepota nje same i nema u tom imenu previše egomanije, već tek malo poetike (i činjenice da je domena tog imena bila slobodna).

Na blogu ćete naći niz Zorinih autorskih fotki i slatkih tema o ljepoti, trendovima, modi, dizajnu, umjetnosti, hrani... Jer ljepota je svuda, zar ne? 

zora bjelousov

Posjetite: Beautyofdawn.com
Lajkajte: http://www.facebook.com/beautyofdawn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.