Vizažistica Irena Gojić, LPG EndermoSpa centar i Femina.hr pozivaju vas na drugo izdanje make-up partyja. Saznajte sve o blagdanskoj šminki i najnovijim zimskim make-up trendovima, pogledajte stručnjake kako rade, poslušajte savjete...

trendovi šminkanjaPoznata zagrebačka make-up artistica Irena Gojić, pokrenula je u kozmetičkom centru LPG EndermoSpa, u zagrebačkoj Zamenhoffovoj 22, specifično beauty druženje - make-up party. Cilj make-up partyja je, osim dobre ženske zabave, druženja i „ćakulanja", davanje konkretnih profesionalnih savjeta o šminkanju, komentiranje novih proizvoda i vodećih beauty trendova te besplatno šminkanje.

Prvi make-up party održan je ove jeseni („Otvorena sezona make-up partyja") i bio je pravi hit pa su Irena i njene kolegice iz LPG EndermoSpa Centra odlučile svojim klijenticama i prijateljicama te čitateljicama Femine.hr, pokloniti još jedno veselo beauty druženje. Na partyju ćete saznati sve o blagdanskoj šminki i najnovijim zimskim make-up trendovima, moći vidjeti stručnjake kako rade, poslušati savjete i pitati apsolutno sve što vas zanima u vezi šminkanja...

Kada i gdje?

Dakle, sljedeći Make-up party by Irena Gojić, održat će se u četvrtak, 18. studenoga, od 16 do 23h, u LPG EndermoSpa Centru u Zagrebu, u Zamenhoffovoj 22.

Kako se prijaviti?

Sve što trebate napraviti jest napisati nam u svome komentaru da ste zainteresirane za dolazak i putem maila će vam stići službena pozivnica. Možete se prijaviti do utorka, 16. studenoga, do 10h, kada će pozivnice biti otposlane.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.