Max Factor je stvorio prvo sjajilo za usne 1930. u Hollywoodu. Prva sjajila koristila su se na filmu. Danas Max Factor podiže sjajila na viši nivo koristeći visoki sjaj i boju - stvoren je novi Colour Elixir Gloss. U glavnim ulogama su koktel mineralnih ulja, njegujući pčelinji vosak i pojačivači sjaja. Ova glamurozna sjajila upotpunit će svaki vaš izgled nadolazeće sezone proljeće/ljeto

Max Factor Colour Elixir Gloss

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju novo Max Factor Colour Elixir Gloss sjajilo za usne u prekrasnoj nijansi Enchanting Coral, su:

LAVINIJA STIPETIć, OGULIN

MIRELA NIKIć, JASTREBARSKO

GORDANA TOLIć, TENJA

 

Max Factor Colour Elixir Gloss sjajila dostupna su u 12 trendi nijansi. Vrijeme je da vaše usne govore same za sebe odjevene u razigrane proljetne boje. Lako se nanosi specijalno dizajniranim spužvastim aplikatorom. Na spužvici je točno onoliko sjajila koliko je potrebno da bi vaše usne zablistale. Sjajilo se može koristiti samostalno ili preko ruža.

Colour Elixir sjajila za usne su u prekrasnom elegantnom pakiranju, usnama pružaju visoki sjaj, senzualnost i puniji izgled. Na tjednima mode proljeće/ljeto 2014 usne su bile u fokusu. Nijanse Colour Elixir sjajila dostupne su od nježno neutralnih, pastelno ružićastih, crvenih do purpurnih. Neljepljive su formule i pružaju 3D efekt.

Max Factor vizažistica Vanesa Ćopić ističe: " Colour Elixir sjajila daju vam osjećaj kao da ste nanijeli balzam za njegu usana, a raskošnog su sjaja i boje. Oduševila me nijansa Polished Fuchsia koja je savršena za ljeto".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.