Ljeto nam je pred vratima, a s njime dolaze i razbarušene, voluminozne frizure koje savršeno odgovaraju ovom dobu. Jedna od must-have frizura svakako je frizura kao s plaže, sexy razbarušena kosa

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Ovu frizuru možete postići novom uslugom teksturizacije iz L'Oréal Professionnela pod imenom Beach Waves koja će vašoj kosi pružiti svježi look kao s plaže u trajanju od 6-8 tjedana. Međutim ako niste skloni trajnim uslugama, ovakvu frizuru možete postići i uz par savjeta i kvalitetnih proizvoda.

Kako biste kod kuće održali volumen i teksturu te prekrasne valove slijedite jednostavan korak po korak proces koji omogućava profesionalne rezultate i ljepotu frizure:

Operite kosu šamponom te nanesite masku Série Expert Curl Contour. Osušite kosu ručnikom, raspetljajte kosu češljem širokih zubaca. Raščešljajte i prosušite kosu sve dok nije 80% suha. Podijelite kosu na 6 do 8 dijelova. Raspršite Beach Waves sprej 20 cm od kose, na cijelu površinu kose. Lagano zavrnite 3-5 sekcija te ih pričvrstite. Za savršen rezultat, nemojte uvijati vrhove. Stavite mrežicu i sušite. Za maksimalni oblik, ostavite kosu da se ohladi 1-2 min. Otpustite čvorove. Razbarušite kosu i nanesite nekoliko kapi Mythic Oil ulja za naglašeniju definiciju. Nanesite ponovno Tecni.Art BEACH WAVES sprej – sprej za teksturu obogaćen solju. Raspršite ga na čitavu kosu kako biste poboljšali stil "kao s plaže" i napravili savršene valove.

frizure za plažu 2014

Ako vam je odabir za ljeto „divlja" kosa koja može varirati od rock - grunge varijanti do sexy, razbarušene kose u pomoć će vam uskočiti Wild Stylers Tecni.Art linija koja omogućava stvaranje razbarušenih lookova, od opuštenih valova do neukrotivih griva, od nevjerojatnog volumena do savršenih kovrča.

Ako želite divlju grivu isprobajte Crêpage de Chignon , matirajući lak za kosu za postizanje volumena. Za prozračan učinak protresite prije upotrebe. Za divlju grivu, prstima „zgužvajte" dužine prije sušenja sušilom. Želite naglašen, ali prozračni stil? Nagnite glavu prema dolje, počešljajte kosu i nanesite sprej. Nema straha da ćete izgubiti na volumenu.

Za bezbrižan razbarušen look tu je Tecni.Art Next Day Hair mineralni puder. Nanesite ga na sredinu dužina i „zgužvajte" prstima. Za dodatnu teksturu, jednostavno nanesite više proizvoda. Dobro protresite prije svake upotrebe ili između aplikacija.

kate hudson i cara delevingne
    Kate Hudson i Cara Delevingne

Ako vam je izbor „raščupan" efekt, isprobajte Scruff Me gel za ultra razbarušen look koji traje. Nanesite malu količinu na ručnikom posušenu kosu od korijena do vrhova. Prstima „zgužvajte" kosu, razbarušite vrhove i osušite difuzorom ili pustite da se kosa prirodno osuši.

No bez obzira na kakvu se frizuru odlučili ovo ljeto, ključno je svoju kosu zaštititi od negativnog utjecaja sunca. Tu nam u pomoć uskače već dobro poznata linija L'Oréal Professionnel Solar Sublime. Kao što znamo ljeti UV zrake, klor i sol napadaju kosu. Kao rezultat oksidacije, kosa je beživotna i teško ju je kontrolirati te je dodatno oslabljenja. SOlar Sublime linija, sa svojom tehnologijom MEXORYL S.O UV-PROTECT, nudi savršenu kombinaciju između hranjenja i zaštite.

Sve što trebate je izabrati proizvod koji vašoj kosi najbolje odgovara i prepustiti se uživanju u ljetnim danima.

blake lively

Blake Lively

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:

l'oreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.