Portal Femina.hr nizu svojih ovogodišnjih uspjeha dodaje još jedan - proglašen je jednom od Top 10 web stranica u Hrvatskoj u 2010. godini, u kategoriji „Zabava, moda, glazba". Naime, 16. prosinca 2010. održana je u hotelu Regent Esplanade svečana dodjela Vidi Awards nagrada u organizaciji medijske kuće VIDI, a Femina.hr prepoznata je kao jedna od najboljih svoje vrste

vidi awards 2010

Nakon što je ove jeseni portal Femina.hr ovjenčan statusom Superbrands Partnera, kraj godine dočekali smo s još jednim prekrasnim priznanjem za svoj rad - Femina.hr proglašena je jednom od Top 10 web stranica u Hrvatskoj u 2010. godini, u kategoriji „Zabava, moda, glazba". Na svečanoj dodjeli nagrada Vidi Awards u organizaciji medijske kuće VIDI, koja je održana u četvrtak 16. prosinca 2010. u hotelu Regent Esplanade, Femina.hr ušla je u izbor 10 najboljih domaćih web stranica za 2010. godinu, u kategoriji kojoj pripada.

Napomenimo da je Vidi Awards nacionalna Internet nagrada za najbolje hrvatske web stranice. Vidi Web Top 100, u koji je ušla Femina.hr, dodjeljuje se od 1998. godine i s tradicijom od 12 godina ona je, uz popularni svjetski Webby Awards, jedno od najstarijih svečanih dodjeljivanja web nagrada u svijetu.

Vidi Web Top 100 ove je godine dodijeljen u jedanaest kategorija: Blogovi i Community servisi; Korporativne stranice; Mediji, novosti i oglasnici; Web promocija; Ex U; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje, prehrana; Vladine organizacije i državne institucije; Znanost, obrazovanje i kultura; Zabava, moda, glazba i Mobilni web.

Najbolje stranice možete pogledati - ovdje!

vidi awards 2010

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.