Život počinje onda kada kažete zbogom starim (lošim) navikama i prigrlite nove. Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje. Za to vam je često potrebna potpora. Knjiga Tatjane Divjak "Male ideje za sretniji život" upravo je takva potpora

tatjana divjak, male ideje za sretniji životKrenite u život na drugačiji način, sa svakodnevnom podrškom vašem novom načinu rješavanja problema, knjigom Tatjane Divjak (koja je najpoznatiji hrvatski life coach). Svatko se od nas u životu susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira na to jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnogo iskustva iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme.

Izbor je vaš: možete pročitati knjigu "Male ideje za sretniji život" i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje...

Tatjana Divjak je life coach, ili lijepo hrvatski rečeno - životna trenerica. Kolumnistica je uglednih magazina, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Tatjanini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana i sama nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institute-a, Europskog udruženja za trenere.

Izdanje Naklade Ljevak, Biblioteka Nar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.