Drage naše članice i članovi FeminaBoudoira, donosimo vam novu mogućnost na sajtu - od sada, kako biste još življe, duhovitije, argumentiranije i inspirativnije raspravljali o svim mogućim temama koje vas zanimaju, omogućavamo vam opciju „Pohvali komentar"

žena namiguje

Dakle, vaš omiljeni Chef admin donosi vam frišku mogućnost u sustavu komentara na portalu Femina.hr, tj. unutar zajednice FeminaBoudoir. Osim komentiranja, rasprava i sugestija, od sada ćete jedni drugima moći pohvaliti komentare. Pravilo je jednostavno - možete pohvaliti samo tuđi komentar i to samo jedanput (klikom na zeleni palac unutar forme za komentiranje). Vlastiti komentar ne možete pohvaliti.

Sve primljene pohvale možete vidjeti na svom FeminaBoudoir profilu pod karticom Moji komentari.

Nadamo se da ćemo ovom malom, ali slatkom novom opcijom, dodatno potaknuti vaš interes za teme i fenomene o kojima pišemo; da ćemo dinamizirati vaše rasprave te vaš boravak na portalu Femina.hr učiniti još ugodnijim i zabavnijim. Veselimo se svim argumentiranim, duhovitim, inspirativnim, simpatičnim i cool komentarima, bez kojih ovaj Portal ni približno ne bi bio to što jest - jedinstveno mjesto opuštenog virtualnog druženja. Ajmo, palac gore! ;)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.