Nastavnica klavira iz Belišća i Avon Lady Valentina Gyerek jedina je hrvatska predstavnica u prvom krugu natjecanja Avon Voices, prve globalne online potrage za pjevačkim talentima među ženama, koju Avon organizira u povodu proslave svoje 125. godišnjice

valentina gyerek, avon voices

Valentina je ušla među 180 natjecateljica koje dolaze iz više od 50 zemalja, a odabrana je između preko 6.000 kandidatkinja, što samo potvrđuje njen uspjeh. Upravo je završilo snimanje profesionalnih video izvedbi u Nashvilleu, Hong Kongu, Rio de Janeiru i Parizu, a video zapisi svih 180 natjecateljica su dostupni za pregledavanje i glasanje na stranici AvonVoices.com.

Iz Hrvatske se prijavilo 27 djevojaka, a po završetku glasovanja ostala je samo Valentina  koja je u prvi krug ušla zahvaljujući sjajnoj izvedbi pjesme Because You Loved Me Celine Dion „Upravo sam se vratila iz Pariza gdje sam snimila prave profesionalne video izvedbe, bilo je nezaboravno. Tretirani smo poput zvijezda, a istovremeno niti u jednom trenutku nisam osjećala da sam ovdje zbog natjecanja, već radi druženja i pjevanja. I postala sam svjesna nevjerojatne prilike koju mi Avon Voices pruža - mogu podijeliti svoj glas s ljudima diljem svijeta. Svim srcem se nadam da ću ući u drugi krug pa i dalje. Glasujte za mene", rekla je Valentina Gyerek.

Natjecanje za pjevačice Avon Voices

Glasovi posjetitelja stranice i stručnog žirija odredit će koje će dvije natjecateljice, od kojih će jedna biti Avon Lady, dobiti priliku snimiti profesionalan album koji će se prodavati u cijelom svijetu. Svaki glas je važan jer odlučuje o ulasku u drugi krug u koji će ući samo 100 natjecateljica. Nakon trećeg kruga za 25 natjecateljica slijedi polufinale u Hollywoodu, dok će se ujesen ove godine u New Yorku izvedbama uživo 10 finalistica natjecati za dva pobjednička mjesta.

Renomiran žiri sastavljen od vodećih imena glazbene industrije iz cijeloga svijeta uključuje šesterostruku dobitnicu Grammyja Fergie, legendarnu kompozitoricu Diane Warren, pjevačicu i kompozitoricu Natashu Bedingfield, filipinsku pjevačicu Leu Salongu, australsku umjetnicu desetljeća Deltu Goodrem, perkusionisticu Sheilu E., pjevača i glazbenog producenta Davida Packa, pjevača nominiranog za Grammy Diega Torresa, najveću brazilsku pop zvijezdu Ivete Sangalo, kolumbijsku pjevačicu Maiu te rusku senzaciju Valeriyu.

„Ove talentirane žene pjevaju iz srca - njihovi će glasovi i priče biti inspiracija ljudima diljem svijeta. Avon Voices više je od natjecanja za pjevačice", rekla je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju. „Već više od 125 godina Avonova je misija omogućiti ženama ostvarenje snova, a ovo je natjecanje jedan od načina na koji ispunjavamo svoje obećanje."

Za Valentinu možete glasati do 20. svibnja na -  AvonVoices.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.