Tijekom Otvorenih dana u Makronovi u Zagrebu, moći ćete kroz besplatne radionice, tretmane i predavanja, napraviti pozitivne promjene u svom životu, koje su samo početna inspiracija za daljnje postizanje cjelovitog zdravlja i ostvarenje većeg zadovoljstva življenja

otvoreni dani u makronoviMakronova, vodeća ustanova za edukaciju u području prirodnih stilova življenja, novu sezonu započinje Otvorenim danima, od 9. do 11. rujna, gdje će predstaviti neke od svojih najpopularnijih edukacijskih programa.

Građani će besplatno moći pohađati radionice kuhanja, predavanja, razna vježbanja, uživati u shiatsu tretmanima te stjecati nova znanja i vještine u području prirodnih stilova življenja. Sve se aktivnosti odvijaju pod motom "Put u novi životni stil", budući da će svima koji žele napraviti pozitivne promjene biti inspiracija i poticaj da preuzmu odgovornost za postizanje cjelovitog zdravlja i ostvarenje većeg zadovoljstva življenja.

Neke od zanimljivih radionica na programu Makronovinih otvorenih dana su: Makrobiotički „starter kit" za lakši početak, Akupresura za početnike, Vježbe za zdravu kralježnicu, Joga za (pre)zaposlene, Vještinom i vrlinom do zdravlja itd.

Programe će voditi Makronovini stručnjaci poput pionira makrobiotike u nas, Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić, zatim naša najpoznatija shiatsu praktičarka Tatjana Rutonić, iskusne učiteljice kuhanja Ana Janjatović Zorica i Tončika Cukrov te mnogi drugi.

Svi zainteresirani za neki od programa od 1.9. mogu rezervirati mjesto isključivo putem telefona 099 4629 060, radnim danom od 10 do 17 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.