Proslava 2. rođendana Avenue Malla u Zagrebu počinje u subotu 29. kolovoza i traje cijeli tjedan, a svaki je dan svojom temom namijenjen pojedinoj skupini posjetitelja. Očekuju vas super zabava i super pogodnosti

avenue mallIza Avenue Malla dvije su uspješne godine poslovanja, a 17,5 milijuna posjetitelja u protekle dvije godine čini ga najposjećenijim trgovačkim centrom u Hrvatskoj. Ova metropola shoppinga, zabave i stila, na 6 etaža uz dodatne prostore na otvorenim terasama unijela je pravo osvježenje u trgovačku ponudu, te je Avenue Mall postao je novo mjesto zagrebačkog okupljanja.

Proslava 2. rođendana počinje u subotu 29. kolovoza i traje cijeli tjedan, a svaki je dan svojom temom namijenjen pojedinoj skupini posjetitelja. Uz mnoštvo zabave za najmlađe poput oslikavanja lica, nastupa klauna, različitih kreativnih radionica i natjecanja posjetitelje očekuje mnogo iznenađenja, degustacija, promocija i poklona, a slavljenik se pobrinuo i za besplatno parkiranje tijekom cijelog rođendanskog tjedna.

Prvog dana proslave dodijelit će se tri glavne nagrade iz nagradne igre - „Dopping za extra shopping" koja se održavala tijekom ovoga ljeta, donirat će se ček u iznosu od 20.000,00 kn Udruzi Kišni čovjek, a veliko finale prvoga dana bit će koncert Luke Nižetića. Program će voditi mlada i vrckava Ida Prester. 

Tijekom cijelog tjedan Udruga roditelja djece s mentalnim poteškoćama predstavit će svoje aktivnosti i projekte na kojima rade, a proizvode koje izrađuju njihovi članovi prodavat će na svom štandu.

30. kolovoza - nedjelja - Dan hrane i pića - posjetitelje očekuju prezentacije hrvatskih autohtonih proizvoda, brojne degustacije, promocije i kulinarski show uživo. 

31. kolovoza - ponedjeljak - Dan automobila i sporta - sportaši i rekreativci moći će provjeriti svoju kondiciju u utrci na sobnim biciklima, natjecati se u stolnom nogometu, a štovatelji ljubimaca na četiri kotača će moći razgledati najnovije modele automobila i skutera. 

01. rujna - utorak - Dan škole - održat će se kreativne radionice, igraonice, te promocije proizvoda namijenjenih školi.

02. rujna - srijeda - Dan multimedije - organizirat će se brojne prezentacije i promocije najnovijih proizvoda i usluga modernih tehnologija. 

03. rujna - četvrtak - Dan ljepote i zdravlja - uz promotivna šminkanja, promocije novih mirisa, prezentacije novih trendova u kozmetici i očuvanju zdravlja i vitalnosti, Avenue Mall u suradnji s Crvenim križem organizira dobrovoljno davanje krvi.

04. rujna - petak - Dan mode - održat će se tri modne revije (dječja, sport i casual, te fashion), a modele će nositi poznate domaće manekenke. 

05. rujna - subota - Dan glazbe - DJ i mladi demo bandovi zabavljat će posjetitelje centra.

Veliko finale proslave drugog rođendana Avenue Malla bit će u subotu, 5. rujna navečer, na danima Novog Zagreba na Bundeku, uz koncert Psihomodo Popa.

avenue mall, nocna panorama

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.