Još jedna pomrčina (srijeda) podudarit će se s  kulminacijom neke teme u  životima svih vas koji imate važne elemente natalne karte u zadnjoj dekadi Blizanca, Djevice, Strijelca i Ribe. Ostati miran bit će jako teško, ali ako ste neke stvari  na vrijeme posložili bez problema ćete uživati u pozitivnom ushićenju ove faze

horoskop

Merkur seli u znak Raka 16-og lipnja i mentalno aktivira pripadnike tog i ostalih vodenih znakova: Ribe i Škorpiona. I ne samo za njih, druga polovica tjedna podržava nove ideje, mentalnu i tjelesnu pokretljivost i inicijativu u poslovima vezanim za kreativnost, obrazovanje, putovanja, domaće proizvode, ugostiteljstvo... Povoljnost se vrlo brzo mijenja u nepovoljnost pa i stres: subota je jedan od onih dana kada će svi biti na rubu živaca i nesposobni zadržati koncentraciju. Teško će biti  bilo što dovesti do kraja, nekad i zahvaljujući vrlo neobičnom prevratu okolnosti. Venerin boravak u znaku Blizanaca svjedoči o potrebi za povezivanjem na mentalnom nivou i o potrebi da čujemo (ili bar pročitamo) potvrdu naklonosti. Suradnja Venere i Saturna krajem tjedna obećava ispunjenje očekivanja, iako bez nekog žara i oduševljenja. Susreti s "bivšima" su vjerojatniji i općenito će se tih dana na zanimljiv način ispreplitati prošlost i budućnost.

OVAN (ili podznak ovan) - od svega izgovorenoga u zadnje vrijeme (a inspirirani ste na sve i svašta), samo se za ovo što ćete izgovoriti u drugoj polovici ovog tjedna može garantirati da je prava stvar na pravom mjestu. A odmah nakon toga opet ćete se povampiriti i nekome tko vas iritira uništiti koncepciju.

BIK (ili podznak bik) - stres, bol ili agresija još vas samo kače u zadnjem dijelu znaka. Fokus se premjestio na financije i realizaciju ranije iniciranog i  nećete se moći požaliti da vas ne ide. Krajem tjedna iza svakog ugla čekat će vas nešto drugo - nešto od te dinamike će vam "sjesti", a nešto ce vas uznemiriti.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - povoljan aspekt Venere u vašem znaku u kombinaciji sa Saturnom nešto je što će vas umiriti u drugoj polovici tjedna. Prije toga trebate zdrav razum i preživjet ćete do srijede punog Mjeseca u Strijelcu (što je faza u kojoj se previše toga događa u vama i oko vas). Subotnji stres u vašem slučaju - mogući gubitak novca.

RAK (ili podznak rak) - iako je ovo za vas manje sjajna faza (blago rečeno), ulazak Merkura u vaš znak učinit će vas živahnijim i više zainteresiranima za sve, pa i one teme u kojima ste posustali. Ljubav, tajne, prošlost je ono što vas zaokuplja u četvrtak i petak. A kasnije ste vi ono što zaokuplja druge.

LAV (ili podznak lav) - na pragu ste konteplativne faze i nemojte se forsirati na nekakve javne istupe samo zato što su svi navikli na to. Radije „porazgovarajte" sami sa sobom. U prvoj polovici tjedna istovremeno ćete osjetiti napetosti natjecanja, spremnost na avanturu i blizinu ostvarenja neke želje (cilja).

DJEVICA (ili podznak djevica) - opet tenzije, najvjerojatnije zbog toga što ste traženi na više frontova. Dobar izgovor uštedjet će vam dosta nervoze do srijede - ako se ne osjećate dobro zbog nečega - odgodite to. Puno lakše će  biti nakon četvrtka kada svi počinju komunicirati na način koji vam više odgovara.

VAGA (ili podznak vaga) - puni ste nemira kojeg vrlo jednostavno možete dobro iskoristiti - ne pokušavajte ga se riješiti npr. nervoznom vožnjom. Nakon četvrtka sve češće ćete razmišljati o svojoj budućnosti - ovog tjedna to je pametno činiti u petak, nikako u subotu.

ŠKORPION (ili podznak škorpion) - pitanja vezana za putovanja i slično doživjet će preokret krajem tjedna, ako vam se ne svide, ne očajavajte - vrlo je vjerojatno da ce se situacija opet preokrenuti. Ako uskoro planirate godišnji, ne riskirajte povrede. Do srijede bavit ćete se novčanim pitanjima.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - vrijeme u kojem dominira vama suprotan znak je vrijeme kompromisa, a vidi vraga, ovih dana baš vam do toga neće biti stalo. Emotivnost i buntovnost do srijede od vas čine potencijalnu atomsku bombu. Petak nosi smirenje zahvaljujući osobi koja je dokazala da zna s vama, ali već sutradan...

JARAC (ili podznak jarac) - faza konkretnije komunikacije s drugom polovicom je tu. Najprije ćete biti dirnuti interakcijom, nakon toga oduševljeni, a nakon toga zbunjeni. Nije vrijeme da izvlačite zaključke. Četvrtak i petak u poslovnom smislu bit će baš kako ste priželjkivali.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - iscrpljenost koja vam prijeti u četvrtak možete prevladati savladavanjem i pozitivnih i negativnih reakcija već u samom startu tjedna. Također subota je dan kada trebate disati više, a govoriti manje. Između tih dana ljubav nosi mir.

RIBE (ili podznak ribe) - netko mlađi i (ili) vrlo bistar, pokrenut će vas i vašu maštu, ali pričekajte s očekivanjima do nedjelje. Senzitivna i nenametljiva komunikacija u obiteljskim stvarima mogla bi konačno dovesti do rješenja u petak. Potrudite se da do srijede budete što mirniji.

helenahabulin@net.hr
mob: 091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.