Tjedan pred nama počinje s pozitivnom stabilnošću koju biste trebali iskoristiti da obavite najvažnije na listi, tako da vas konfuzija četvrtka nađe koliko toliko na sigurnom, tj. da možete pobjeći od stvarnosti, što ćete sigurno željeti

horoskop

Srijeda nam nosi djelomičnu pomrčinu koju ne treba prenaglašavati osim ako vam je ovih dana (i oko 1. prosinca bilo koje godine) rođendan. Ako nije, gledajte ove dane kao ono što jesu - faza mladog Mjeseca kada treba osluhnuti osjećaj obnovljene energije i uložiti je u nešto. Simbolika znaka Blizanca u kojem se to događa ovog mjeseca, govori nam u kojem smjeru biste se trebali pokrenuti - poslušajte svoju znatiželju - nemir ili osjećaj dosade nisu bez smisla, krenite učiti nešto ili uspostavite kontakt s osobom koja vas zanima. Iako u vladavini znaka koji garantira pokretljivost, komunikativnost i često površnost na društvenom i voljnom nivou, još uvijek osjećamo vibru znaka Bika. Venera i Mars u tom znaku potiču hedonizam i želje su jake, ali i pasivnost je jaka. Većina se drži onoga što već posjeduje (osobe, imovine) i isto tako tvrdoglavo se bavi onome što im fali. Materijalizam ovih planetarnih položaja pridonosi i važnosti sigurnosti i novca u ovom periodu (više nego ljubavi).  Subota je dan kada možete vjerovati svojoj intuiciji - za razliku od četvrtka kad će kombinacija zabluda i kidanja magle biti fascinantna (a baš tada ćemo svi dobiti dodatni poriv da nešto objašnjavamo i dogovaramo). Strogo se držite činjenica sredinom tjedna, koliko god vam želje (za nekim/nečim) upravljale mozgom. Jupiterov prijelaz u znak Bika svima će nam pojačati svijest o vrijednostima i resursima. Ako ste u prvom dijelu 1999-e i 2000-e godine iskusili razvoj i pozitivu, možete računati na slično do ljeta 2012. Ipak, u bilo kojoj fazi svemir voli inicijativu - neće vam se ništa dobro dogoditi ako budete čekali da se nešto dobro dogodi.

OVAN (ili podznak ovan) - aspekt Merkura u Blizancu s Uranom u vašem znaku kraj tjedna čini uzbudljivim po vašoj mjeri. "Slučajne" epizode mogu voditi koječemu pozitivnome. Prije toga svemir podržava konkretnu komunikaciju s važnim osobama u vašem životu - ako želite nekome nešto reći, sada je vrijeme.

BIK (ili podznak bik) - rođeni oko11. svibnja očekujte poljubac pa šamar „odozgo". Savjet koji vrijedi za sve Bikove - uživajte u dobrom, smirite negativne reakcije... Malo više osmijeha, a manje zadrtosti učinit će čuda... Ovog tjedna takvim ponašanjem doći ćete i do novca, što se ne smije zanemariti sada kad su vam apetiti narasli.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - prevelika ozbiljnost početkom tjedna može imati protuučinak. Pomrčine se ne bojte, dragi Blizanci... Snaći ćete se u svemu, kao i obično. Ono na što trebate obratiti pažnju su trenuci totalne iracionalnosti sredinom tjedna. Bilo kakve zaključke donosite u subotu kada slijedi i pozitivno iznenađenje.

RAK (ili podznak rak) - za vas povoljan položaj Venere i Marsa potrajati će još ovaj tjedan. Ni nakon toga neće biti loše, ali ćete se vi malo povući (da prikupite snagu za svoje vrijeme). Držite svoju bujnu maštu pod kontrolom sredinom tjedna, a u subotu izrazite što vam dođe bez obzira koliko bilo neuobičajeno.

LAV (ili podznak lav) -još nemate neku podršku "odozgo", ali već krajem tjedna će se najaviti rješenje onoga što vas tišti. Prije toga, srijeda donosi novo poznanstvo ili bitan razvoj postojećega. Rođeni oko 10 kolovoza pripazite na kralježnicu. Vikend bi opet bio najbolji negdje drugo.

DJEVICA (ili podznak djevica) - ako ste se nadali boljoj poslovnoj perspektivi, ona je tu na početku ovog tjedna. Ako svjesno promijenite nešto tih dana, bit će odlično primljeno pa čak imate dobre šanse u traženju povišice ili slično. Vi ste oni koji u četvrtak mogu najviše povjerovati u tuđu ili svoju priču koja nema veze s realnošću.

VAGA (ili podznak vaga) - jaka doza optimizma (rekli bismo niotkuda), spopast će vas na početku tjedna dok svi drugi budu na zemlji kao što ste vi inače otkad vas je Saturn zaposjeo. Kada nitko ne bude na zemlji u četvrtak - nećete biti ni vi. Par hipohondričnih misli bi vas moglo proganjati. Zanimljiv susret je moguć dalje od mjesta življenja (subota).

ŠKORPION (ili podznak škorpion) - još vas mori intenzivan kurs ljudskih različitosti koji prolazite otkad Venera i Mars prolaze kroz vama suprotan znak Bika. Poboljšanje početkom tjedna ticat će se nečeg drugog (sigurnosti). Sredinom tjedna mogli bi biti iracionalni u pogledu potomaka/voljenih, ali ni slijepo vjerovanje nije dobar izbor.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - rođeni početkom prosinca proživljavat će vidljivo ili nevidljivo bitne dane u trajnim odnosima. Nemojte ih propustiti zbog zaokupljenosti poslom ili eventualnim zdravstvenim smetnjama. Praznik naive (četvrtak) će vas naći okružene neistinama, a vikend će donijeti priliku za odličan provod ili ugodan flert.

JARAC (ili podznak jarac) - nekarakteristična smušenost na poslu sredinom tjedna mogla bi dovesti do problema. Zato obavite sve bitno prije četvrtka. Izvan posla još uvijek kao da se sve što vam treba nekako složi samo od sebe, a ako još niste to osjetili, u sljedeća dva tjedna hoćete. Uživajte dok traje i u davanju i u primanju.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - nešto će učiniti da se osjećate jako dobro u svojoj koži početkom tjedna. Bez senzacije, više neprimjetno, ali dovoljno za sreću. Nemojte zato poludjeti s novcem u četvrtak. Vrlo zanimljivi razgovori i susreti za vikend unijet će svježinu u vaš život, ako se uspijete izvući od obiteljskih zahtjeva.

RIBE (ili podznak ribe) - bavite se pitanjima sigurnosti (obitelji) početkom tjedna jer rezultati će biti trajno pozitivni. Kad dođe vrijeme zbunjenosti u četvrtak, vrlo je vjerojatno da ćete vi biti uzrok, a ne žrtva iste. Bar nemojte namjerno. U subotu imate ponovno zeleno svjetlo za odluke i upravljanje novcem.

helenahabulin@net.hr
mob: 091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.