Još jedan naporan tjedan za vas s bitnim značajkama Raka, Jarca, Vage i Ovna, a i za mazohiste sklone mučenju samih sebe sa svime onime što nije u redu u vlastitom životu

horoskop

Sva ograničenja koja će od srijede napraviti dan kojeg se malo tko želi sjetiti, lakše ćete prihvatiti ako smanjite očekivanja malo ranije. Čak i u takvom danu nije isključeno da će neki profitirati, oni kojima inače nedostaje opreza i discipline postupit će nekarakteristično i proći prepreke. Dodajmo tu i fazu punog Mjeseca u znaku Jarca - usmjerenost na dužnosti, obaveze i ciljeve bit će hvale vrijedna, ali i suprotni princip znaka Raka bit će jednako jak i tražit će da bude zadovoljen. Pokušajte biti u ravnoteži - efikasni bez da udaljite blisku okolinu. Savjete za pasivnije tipove - othrvajte se želji da izbjegnete odgovornosti i provedete par dana sklupčani na kauču uz čokoladu ili drugu utjehu. Prije svega na redu su dobar ponedjeljak i utorak, u kojima će biti lako pregovarati, objasniti ili barem smisliti dobro opravdanje za sve ono za što nećete imati volje do petka. Da budemo precizni, već buđenje u petak je druga priča - kulminacija Lune je iza nas, hvatamo korak i s večernjim ulaskom Mjeseca u znak Vodenjaka počinje vikend otvorenosti prema novim idejama i ljudima.

OVAN (ili podznak ovan) - sredinom tjedna se nećete obuzdati što god pročitali pa nećemo o tome. Nećete ni dobiti što želite. Svijetli trenuci vam se nude u obliku prilika za putovanje i nadahnuća da bilo koga uvjerite u bilo što (ponedjeljak/utorak).

BIK (ili podznak bik) -nezadovoljstvo, nesigurnosti i pad inspiracije u srijedu past će vam lakše ako se povjerite nekome. Uskraćeno vam se brzo vraća kada vam puni Mjesec ponudi zanimljivo druženje ili novu ideju/smjer zbog koje ćete živnuti.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) -ako pripazite čiju priču uzimate zdravo za gotovo u ponedjeljak i tješenje kupovinom u srijedu, ovo je za vas inače odličan tjedan. Mars vas još uvijek natprosječno uzbuđuje ili uznemiruje.

RAK (ili podznak rak) - Venera u vašem znaku u srijedu se sukobljava sa Saturnom, a vi tada imate problem s negativnim pogledom na sebe. Pun Mjesec će vas još malo omekšati. Ovih dana oslonite se na svoj smisao za humor, a ne na druge (uključujući bolju polovicu).

LAV (ili podznak lav) -vaše riječi i ideje privlače pažnju više nego inače zbog Merkura u vašem znaku. Iskoristite to početkom i krajem tjedna. Eventualne zdravstvene smetnje za punog Mjeseca upozoravaju da vam treba više vremena za sebe.

DJEVICA (ili podznak djevica) - za vas je ovo bolji tjedan nego za većinu, ali sjenu donekle baca osjećaj promašaja ili nezaslužena kritika (srijeda). Pun Mjesec ovaj put više vas "diže" po pitanju ljubavi nego što vas čini razdražljivim.

VAGA (ili podznak vaga) - uživajte u dobrom početku tjedna i pokušajte zadržati misli/osjećaje na pozitivnoj razini. Pun Mjesec u znaku Jarca faza je u kojoj vam je još malo teže biti u ravnoteži, ali na sreću slijedi opušten vikend pun malih radosti.

ŠKORPION (ili podznak škorpion) - dobar poslovni početak, ali na drugim poljima nezadovoljstvo zbog izjalovljenih planova. Ako se ovih dana spremate na put budite vrlo oprezni u vožnji te spakirajte i puno strpljenja.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - Mjesec u vašem dijelu neba razvedrit će vas, ali će vas i inspirirati na nepromišljenost ili naivnost (ponedjeljak jutro). Previše ste razumni, a u srijedu i previše na zemlji da biste ostali dobre volje. Uzrujavanje oko novca neće ga priskrbiti.

JARAC (ili podznak jarac) - sredinom tjedna prvo vas ubija neraspoloženje partnera ili ljudi oko vas, a onda previše (za vaš ukus) promjena u nizu. I u općoj osjetljivosti punog Mjeseca imati ćete što reći. Ne prigovarajte - isti će vam dati šansu da se pokažete.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - nakon starta odlične komunikacije, srijeda i četvrtak su za vas čudni i teže ćete hvatati korak sami sa sobom. Petak uvečer značit će preporod i novu inspiraciju - tijekom čitavog vikenda ste primjer drugima.

RIBE (ili podznak ribe) - opet sva sila različitih doživljaja koji će se moći zaokružiti kao pozitiva. Pun Mjesec je ovaj put plima koju ćete znati dobro iskoristiti. Izbjegnite očekivati nešto od voljenih u srijedu i moguću iscrpljenost za vikend.

helenahabulin@net.hr
mob:091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.