Početak ljeta nalazi nas u klimi mješavine znakova Raka i Blizanaca. Merkur u znaku Raka naznaka je veće senzibilnosti kad se radi o bilo čemu, što se npr. ne sviđa Ovnu i Vagi. Sve više misli okupirano je temama  sigurnosti, obitelji, prošlosti, poznatog okruženja i udobnosti u čemu uživaju Rak, Riba i Škorpion, koji su ujedno i intelektualno u najboljoj  formi

horoskop

Venera u znaku Blizanaca najatraktivnijim čini predstavnike upravo tog znaka, donosi zadovoljstvo Vagi i Vodenjaku i potiče pripadnike vatre, tj. Ovna i Lava, dok Strijelce suočava s idejama o svemu što im nedostaje (da bi se potom aktivirali i napravili što treba da to dobiju). Upravo tom znaku (podznaku), kao i promjenjivim kolegama Ribi i Djevici, neće "sjesti" ulazak Marsa u znak Blizanaca. Mars u tranzitu kroz taj nemirni dio zodijaka zna biti naporan za tu ekipu, a ove godine će tu boraviti do početka kolovoza. Donekle ćemo ga svi osjetiti kao veći nemir i lakšu pokretljivost, ali oni inače skloni nervozi, verbalnim sukobima i nezgodama trebaju smiriti misli, smanjiti brzopleto ponašanje i kontrolirati nemir.

OVAN (ili podznak ovan) - inače ste vi oni koji osporavaju tuđi autoritet, a ovih dana će se to vama dogoditi, vjerojatno u krugu vlastite obitelji. Prije tog "zabavnog" vikenda imate par dana Mjeseca u svome znaku i vrlo povoljnog vjetra u leđa, posebno kad se radi o novcu i pitanjima imovine, nekretnina i slično.

BIK (ili podznak bik) - ako ste i uspjeli ukrasti nešto mira za sebe u zadnje vrijeme dok je Mars šetao kroz vaš znak: to je bilo to. Vrijeme Raka vam nosi više poziva, susreta i deja pa je dobra organizacija vrlo bitna. Četvrtak je dan dobrih vijesti, dok je  vikend pomalo stresan, što ipak ne znači da se nećete osjećati dobro.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - ulazak Marsa u vaš znak (i ostanak do 3. kolovoza) po običaju je vrijeme u kojem ste vitalni i puni energije. Problem će prije biti višak iste pa biste mogli inicirati nepotrebne trzavice s nebitnima. Razlikujte te sukobe od sukoba koji već neko vrijeme čekaju da se dogode i potrebni su da se situacija raščisti.

RAK (ili podznak rak) - budite oprezni sa svojim tajnama na početku ovog tjedna: povjerenje prema nekome bi se moglo pokazati krivim potezom. Utorak je dan u kojem će vaše ideje i riječi nailaziti na zidove: ostavite sve što vam je važno za odličnu sredinu tjedna, a vikend provedite u nekoj vrsti izolacije (uznemirenje je vjerojatno, a i tako nećete moći ništa poduzeti).

LAV (ili podznak lav) - ovo je za vas smiraj pred obnovu energije i treba vam više odmora i sna. Treba vas i vaše društvo pa sretno u pokušaju da to uskladite. Početkom tjedna ne slušajte savjete o financijama tj. slušajte ih, ali ne poduzimajte ništa. Vrlo zadovoljni sa sobom bit ćete u drugoj polovici tjedna, a za vikend izbjegavajte svojeglave osobe.

DJEVICA (ili podznak djevica) - početkom tjedna uključite svoje antene i zaobiđite nejasne situacije u  odnosima kako intimnim tako i poslovnim. Manje povoljni dani su i dani vikenda, iako vi ste jedni od rijetkih koji mogu smanjiti tenzije tih dana. Ne dajte da vam nesigurniji od vas potaknu zabrinutost (utorak).

VAGA (ili podznak vaga) - utorak je dan u kojem bi se za tren oka mogli naći u vrlo negativnim mislima vezanima uz budućnost ili status. A i komunikacija s partnerom će podbaciti pa se radije usmjerite na nešto dugo (najbolje što dalje od mjesta boravka). Vikend obećava nepredviđene okolnosti, budite spremni.

ŠKORPION (ili podznak škorpion) - početkom tjedna moguće su fascinacije koje vode nečemu dobrom, ali i situacije u kojima morate pripaziti kome vjerujete. Budite iskreni i realni i ne obavezujte se previše ako vas strasti povuku prema nečemu (nekome). Sredinom tjedna odličan kontakt sa osobama iz daljine.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - opet nejasno i sumnjivo u intimnom dijelu, ali izdržite da ne postanete paranoik - veći dio sumnji će brzo nestati. Poslovno: prilike za promjenu posla ili napredovanje treba tražiti i prepoznati sredinom tjedna. Za vikend će se biti nemoguće suzdržati od vlastitih strasti.

JARAC (ili podznak jarac) - došlo je vrijeme da se pozabavite svojih zdravljem, ali ne na negativan način kako ćete biti skloni početkom tjedna. Kraj tjedna bi bio mirniji dalje od partnera i obitelji, a sredina tjedna je opet vrijeme kada jarci željni ljubavi imaju sreće (uz malo truda).

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - krajem tjedna bit ćete nevjerojatno napeti - probajte ne isprovocirati  nečiju burnu reakciju (i izgubiti vikend u traženju ravnoteže.) Ako morate tražiti uslugu od kolega, napravite to sredinom tjedna nikako u utorak.

RIBE (ili podznak ribe) - za prvu dekadu, obiteljska situacija se malo zaoštrava. Ostale Ribice imaju  prilike za više zadovoljstva i životne radosti čim požele i uspješno će se provući kroz depresivni utorak i stresnu subotu. Ipak, pripazite na djecu i novac (i kombinaciju to dvoje) krajem tjedna.

helenahabulin@net.hr
mob: 091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.