Kao jedan od leadera među hrvatskim lifestyle on-line medijima, portal Femina.hr uvijek ide ukorak s najnovijim trendovima u sferi digitalnih inovacija, posebno vlastitog pozicioniranja na društvenim mrežama. Od sada, stoga, svoj omiljeni portal možete pratiti i na brzorastućoj Googlovoj društvenoj mreži Google+. Dapače, Femina.hr jedan je od prvih lifestyle portala u Hrvatskoj koja je svoj službeni profil implementirala na Google+ socijalnoj mreži

femina.hr na google+ mreži

Suvremeni web mediji svakako moraju ići ukorak s dinamičnim razvojem društvenih mreža. Od svoga nastanka 2009., portal Femina.hr kao jedan od leadera među hrvatskim lifestyle medijima, posebno vodi računa o vlastitom pozicioniranju na društvenim mrežama - Facebooku i Twitteru.

No, od sada svoj omiljeni portal i njegov sadržaj možete pratiti i na novoj brzorastućoj društvenoj mreži Google+. Google je, naime, 2011. lansirao svoju društvenu mrežu koja je krajem 2011. osim fizičkim osobama, omogućila kreiranje profila i za biznis korisnike. Prepoznavši Google+ kao novi kanal upoznavanja čitatelja sa svojim bogatim sadržajima, Femina.hr jedan je od prvih lifestyle portala u Hrvatskoj koji je kreirao svoj službeni Google+ profil. S prvim tjednima 2012. godine, Google+ velikim koracima grabi prema prvoj ligi svjetskih društvenih mreža i za cilj ima dostići svog najvećeg rivala - Facebook.

Ako ste korisnici Google+ networka, uđite u krug pratitelja portala Femina.hr na Google+ društvenoj mreži te sa svojim prijateljima dijelite bogati sadržaj koji svakodnevno donosimo na vaše monitore.

Pratite Femina.hr na Google+

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.