Ne, nije nastavak nekoć mega-popularnog „Dragog Johna", već humoristična serija „Zbogom, bivši" koja je oduševila gledatelje diljem svijeta, a sada je stigla i na naše male ekrane. U ovoj priči, muž odlazi, a Ona ostaje sama i zbunjena. Kako dalje?

glavne junakinje serije zbogom bivsiU jesenskoj shemi Nove TV, nedjeljom možete gledati holivudsku hit-seriju „Zbogom, bivši" s Debrom Messing u glavnoj ulozi. Crvenokosa glumica koja nas je godinama oduševljavala kao Grace u mega-popularnoj seriji „Will i Grace", ovoga se puta našla u ulozi Molly Kagan. Molly se oporavlja od razvoda s holivudskim mogulom Kennyjem Kaganom, a gledatelji prate njenu potragu za novim životom, u kojoj joj pomažu prijateljica Joan (Judy Davis) i prijatelj Rodney (Chris Diamantopoulos), te preseljenje u Malibu. Molly ne samo da pokušava pronaći pravi lijek kako bi preživjela razvod, već se navikava na običan život u kojem je lišena svih povlastica koje je uživala kao bogata žena filmskog „magnata".

Serija je osvojila publiku, prije svega žensku, jer tematizira sasvim drugačije fenomene od slavnih serija „Seks i grad" i „Očajne kućanice", koje su usprkos svom kultnom statusu i neporecivoj kvaliteti, ipak već pomalo zamorile gledatelje. Serija „Zbogom, bivši" je 2007. nagrađena Emmyjem (za ulogu Joan koju glumi Judy Davis), a gledatelji u Hrvatskoj moći će vidjeti šest nastavaka prve sezone, snimljene u SAD-u 2007. godine i originalnog naziva "Starter Wife". Osim osvojenog Emmyja, serija je 2007. bila nominirana u još devet kategorija, a 2008. nominirana je i za Zlatni globus za najbolju žensku glavnu ulogu (Debra Messing).

Kako se snaći bez utjecajnog muža?

„Zbogom, bivši" temelji se na bestseleru autorice Gigi Levangie Grazer pod originalnim nazivom "Starter Wife". Radnja je jednostavna, ali scenarij je vješto i duhovito pisan. Nakon što primi neočekivani, ali sudbonosni telefonski poziv od svog supruga, moćnog vlasnika holivudskog studija, koji je pritom zatraži razvod, Molly se trenutačno transformira u ženu koja mora početi s novim životom. Pokušava krenuti naprijed, ali kad shvati da je na svim crnim listama za sve važnije premijere i događanja, jasno joj je da ima prazan kalendar i previše slobodnog vremena.

debra messing u zbogom bivsiSve se za Molly čini izgubljeno dok joj prijateljica Joan McAlIister ne predloži da se smjesti u njenu kuću na plaži u Malibuu u čijoj blizini boravi i holivudska elita. Uz pomoć najbližih prijatelja, Joan i gay dizajnera Rodneyja, Molly zaključi da joj uopće nije loše nakon razvoda. Sada je red na njoj da odluči što doista želi i svom mužu konačno kaže: "Zbogom, bivši!"

U seriji se, osim već spomenutih glumaca, pojavljuju i Lou Manahan (Joe Mantegna), Kennyjev bivši šef i Mollvn dobar prijatelj; Kenny Kagan (Peter Jacobson) - kako će njegov život izgledati kad iz njega izađe Molly, tek će se vidjeti; te Sam Knight (Stephen Moyer) -  Molly s njim provede strastvenu noć i shvati da razvod nije tako loš.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.