Ok, nije baš laptop, nego netbook (jer za laptop je malo premalen), ali u svakom slučaju, pravi će užitak biti raditi na njemu ili ga naprosto samo držati na stolu! Tijekom ovoga tjedna, naime, na tržište stiže novi netbook Asus-Lamborghini Eee PC VX6, koji objedinjuje top tehnologiju i napredne performanse Asusa te dugogodišnju tradiciju, ugled i izuzetan dizajn Lamborghinija

asus lamborghini eee pc vx6

Posebna priča ovog netbooka je prije svega dizajn. S obzirom da je dizajniran po uzoru na Lamborghini Murciélago LP640 Roadster, VX6 predstavlja elegantan spoj izuzetnog luksuza i izvanrednih performansi. Tiha tipkovnica i udobno odmorište za dlanove olakšavaju rad, a vanjske površine od brušenog metala, u bijeloj ili crnoj boji, daju ovom netbooku dozu profinjenosti. Ekran dijagonale 12 inča dovoljan je za svakodnevan rad, dok je za maksimalan doživljaj videa pune HD rezolucije dovoljno povezati netbook s HD televizorom putem HDMI porta, a omogućeno je i povezivanje s drugim uređajima putem USB 3.0 i Bluetootha 3.0.

Ako vas zanima još tehničkih detalja, onda valja istaknuti da ovaj netbook pokreće Intel® AtomTM D525 procesor s dvije jezgre brzine 1,8 GHz, što mu osigurava multimedijalne performanse kojima se izdvaja od konkurencije u kategoriji netbookova. Za grafiku je zadužena nova generacija NVIDIA® IONTM platforme, a zahvaljujući NVIDIA® OptimusTM tehnologiji, koja omogućava trenutno i neprimjetno prebacivanje s integrirane na odvojenu grafičku karticu, postignut je optimalan odnos performansi i potrošnje.

Još je jedno ime iz samog vrha svjetski priznatih brendova povezano s ovim netbookom, zahvaljujući kojem korisnik može uživati u zvuku koji uvelike nadmašuje ono što su netbookovi dosad nudili. Riječ je o vrhunskoj audio tehnologiji Bang & Olufsen ICEpower koja donosi odličan surround zvuk filmova te kristalno jasne zvukove glazbe.

Cijena: 5.299,00 kuna; možete ga nabaviti u Mikronisu

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.