Na 13. Sajmu vjenčanja, koji će se održati ovaj vikend, od 4. do 6. veljače u Areni Zagreb, budući će mladenci sigurno pronaći pregršt korisnih ideja - organizatori su pripremili bezbroj zanimljivosti - od make up i hair showa, plesnog showa, cvjetnih radionica do raznih degustacija i modnih revija

sajam vjenčanja, arena zagreb 2011

Gotovo 300 izlagača na više od 5000 m² dokaz je da je Sajam vjenčanja odlično mjesto susreta, suradnje i sklapanja dobrih poslova. Uz svakodnevne modne revije, nagradne igre i ponudu brojnih izlagača, posjetiteljima se nudi još jedan vid atrakcije. Riječ je o zanimljivim promocijama koje daju svojevrsnu dinamiku cijelom događanja, a u realizaciju cijele priče uključeni su budući mladenci. Stoga su organizatori na 13. Sajmu vjenčanja pripremili pregršt zanimljivosti od make up i hair showa, plesnog showa, cvjetnih radionica do raznih degustacija i modnih revija.

Dio svakog Sajma vjenčanja su vrhunske modne revije u organizaciji Sandra Agency iz Zagreba. Posjetitelji će uživati u raskošnim kreacijama vjenčanih i večernjih haljina, modnim dodacima te muškoj modi u petak u 17 sati te u subotu i nedjelju u 12 i 17 sati. Sudionici modnih revija su: modna kuća Vesna Sposa, Atelier Stella, Royal Bride, salon vjenčanica Bety i Martin Arbanas. Njihove modele nosit će najpoznatija manekenska lica koje bi mnogi vrlo rado vidjeli u ulozi mladenke, poput Lorene Čavar, Ive Šarić, Jelene Glišić, Sarah Ćosić, Anastazije Đurić i druge.

Naglasak je stavljen na Gala modno događanje u petak, 4. veljače u 20:30, na kojem će izlagati najpoznatiji hrvatski dizajneri kako bi predstavili svoje viđenje vjenčane mode. Očekuju Vas: Boudoir, Envy Room, Hippy Garden, Martin Arbanas i Aleksandra Dojčinović.

Radno vrijeme Sajma je: petak od 14 do 20 sati, a subotu i nedjelju od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.