Prekrasan dizajan vrlo je često mnogim pripadnicama ljepšeg spola jedan od najvažnijih kriterija pri kupovini prijenosnih računala. Naravno, nećemo to uvijek i priznati, ali kada se sretno usklade izgled, sjajne performanse i povoljna cijena ponosno ćemo se hvaliti svojim nepogrešivim računalnim instinktom. Za takve stiže novi Lenovo prijenosnik

lenovo_notebookMalen izvana, a velik iznutra, najbolji je opis nove poslastice koja nam stiže iz notebook centra Mikronis. Riječ je o modelu Lenovo IdeaPad U350, notebooku malenog i laganog kućišta koji već na prvi pogled oduševljava posebnim dizajnom karbonske teksture.

Uz niz vrhunskih performansi, poput integrirane WiFi i 3G povezivosti, HDMI konektora i HD ekrana od 13.3 incha, ovaj mališan ima vrijeme autonomije od čak pet sati. Zahvaljujući malim dimenzijama ovaj je notebook idealan suputnik na ljetovanju, a uz navedene i mnoge druge impresivne karakteristike korisnika će oduševiti i cijena od 3.800 kn po kojoj će u Mikronisu biti dostupan od 1. rujna ove godine.

Lenovo IdeaPad U350 dolazi u sofisticiranom metalik-srebrnom kućištu debljine samo 17 milimetara i mase 1,6 kilograma, zahvaljujući čemu postaje sastavni dio svakodnevne rutine svog vlasnika koji ga svugdje može nositi sa sobom.

Tome doprinosi i dugotrajna baterija od čak pet sati, kao i 13.3-inčni ekran s LED pozadinskim osvjetljenjem koje omogućuje dobar pregled sadržaja na ekranu i na vanjskom svjetlu, a poseban integrirani senzor automatski regulira osvjetljenje ovisno o uvjetima u okolini.

Integrirana WiFi i 3G povezivost pružaju mogućnost spajanja na Internet u svakoj situaciji - dovoljno je iz svog mobilnog aparata izvaditi SIM karticu i umetnuti je u za to predviđen otvor na notebooku.

Ovaj vrhunski notebook pokreće Intel ULV 723 procesor brzine 1.2GHz, podržava do 4GB DDR3 memorije i do 500 GB hard diska, a odlikuje ga i odličan sustav zaštite podataka. Naime, sustav VeriFace omogućuje korisniku logiranje i pristup podacima prepoznavanjem crta njegovog lica, dok sustav OneKeyTM Rescue pomaže u spašavanju podataka u samo nekoliko koraka. Active Protection sustav štiti podatke tako što privremeno zaustavlja rad hard diska u slučaju pada notebooka.

No to nije sve. Lenovo IdeaPad U350 donosi poseban doživljaj gledanja video-sadržaja zahvaljujući HD ekranu omjera 16:9, Dolby® Sound Room tehnologiji te HDMI ulazu.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.