Jeste li spremni da puni Mjesec u znaku Škorpiona osvijetli neko područje vašeg života koje je zrelo za poravnanje perspektive? Kao i obično, do razumijevanja dolazimo kulminacijom (krizom?), pa će biti više emocionalnih ispada zbog ranije potisnutih osjećaja, ali bit će i pozitivnog ushićenja... Posebno u škorpionskim temama (erotika, novac). Ostanite na svijetloj strani Mjeseca, držeći u ravnoteži emocije naspram ega

horoskop

Vibra znaka Bika nikad jača, što budi zemljane i vodene zakove snažnije nego posljednje dvije godine. Koji god da ste znak, ako vam se sljedeća dva tjedna puno toga "probudi", shvatite to kao najavu prilika za veće životne poteze uskoro, kada i Jupiter krene pojačavati apetite i usmjeri vas prema konkretnijim životnim planovima. Sunčev ulazak u znak Blizanca u četvrtak, otvara sezonu veće voljnosti za komunikacijom i druženjem. Iako podloga ostalih planeta u Biku ipak otkriva da će ta druženja (morati) imati opipljivu svrhu. Dodatan povoljan utjecaj Plutona povećava dobre izglede da veliku koncentraciju energije iskoristite da značajnije promijenite sebe pa i vlastiti život. Srijeda i četvrtak su odlični za pokret prema rješavaju loših navika, traženje pomoći i za strastvene susrete. Primite na znanje da je petak za naivne, idealiste i preosjetljive vrlo nesigurno tlo tj. sigurno je razočarenje vlastitom krivnjom tj. zbog prevelikih očekivanja. Stoga bi rođeni početkom Blizanca, Djevice, Strijelca i Ribe trebali paziti što rade par dana prije, kad oni praktični i hedonisti krenu uzimati što žele. Tjedan završava bliskošću Merkura,Venere i Marsa. Vrlo intenzivni razgovori, događanja i akcije mogli bi biti naporni Škorpionu, Lavu i Vodenjaku, ali kako se radi o izdržljivima (da, čak i Vodenjaci), nećemo se zabrinjavati.

OVAN (ili podznak ovan) - ako ste tipični pripadnik znaka, može se reći da vaše turbulencije prestaju. Još malo jačih strasti ovog tjedna nije nešto na što bi vi ikad imali primjedbu, a pogotovo sada kada ste obnovili energiju. Za vas je ovo tjedan dobrih mogućnosti za preokret financijske situacije.

BIK (ili podznak bik) - želja za komunikacijom i interakcijom je tu,Venera vam daje dovoljno senzualne privlačnosti, a Mars sve to skupa potencira i čini vas vitalnijim, aktivnijim i obavezno primijećenim. Početkom tjedna i drugi su bitni ne samo vi. Rođeni krajem travnja oprez - čuvajte grlo i izbjegavajte veće napore i pretjerivanja.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - Počinje vaše doba, ali prije njega ćete osjetiti zamor, želju za povlačenjem ili u najboljem slučaju intenzivne doživljaje dalje od očiju javnosti. U četvrtak ćete biti u prilici da napravite grešku zbog umora ili privremene slabosti - pa nemojte.

RAK (ili podznak rak) - vi ste oni koji bi se ovog punog Mjeseca mogli dobro zabaviti bez obzira što je početak tjedna. Ostatak tjedna može biti još i bolji, ako dozvolite da vas izvuku iz vaše sigurne zone. Iskoristite tjedan da produbite odnos s partnerom ili prijateljima.

LAV (ili podznak lav) - iako vam vrijeme Bika u principu donese izazove, stavlja vas često centar pažnje, a to većinu vas dodatno stimulira. Slijedi povećanje društvenih i privatnih obaveza pa iskoristite sredinu ovog tjedna da u par poteza postignete dovoljno da si osigurate vrijeme za sve jaču želju za uživanjem.

DJEVICA (ili podznak djevica) - faza punog Mjeseca bi vas mogla nagnati da zanemarite detalje koji su nužni za sigurnost u prometu. Osim toga, odličan tjedan u kojem ćete iznenaditi hrabrošću i avanturističkim duhom. Nakon petka izgledi za napredovanje ili „samo" jači osjećaj uspješnosti su sve veći.

VAGA (ili podznak vaga) -u vašem slučaju fokus se prebacuje s drugih na financije, ali kako ste, kao i Bikovi Venerina djeca, odlično ćete se snalaziti. Čudan gubitak energije u petak mogao bi rezultirati privremenim manifestacijama pada imuniteta. Nemojte se zabrinuti  preko mjere.

ŠKORPION (ili podznak skorpion) - pun Mjesec u vašem znaku - možete izabrati pozitivnu inspiraciju usmjerenu na partnerstva ili ćudljivost i samodestruktivnost. Opozicija Marsa može biti problem, ako prihvaćate provokacije, ali ovog tjedna veće su šanse da će vas „isprovocirati" nečija pažnja i naklonost.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - jedini dan koji vam može pokvariti odličnu cjelinu je petak. Morate biti realni oko obiteljskih tema. Mjesec u vašem znaku u srijedu i četvrtak nadahnut će vas, ali pazite da ne pokažete uobičajenu nadahnutu drskost/iskrenost jer vam je ovo poslovno važan period i ne želite iz obijesti naljutiti nekoga.

JARAC (ili podznak jarac) - trenuci u kojima ste vi opušteni i čak zaigrani, rijetki su, i treba ih cijeniti, a sada će to potrajati puno duže od trenutka. Puno simpatija je oko vas i imate moć da je iskoristite za zajedničko dobro (ako ne drugačije, onda u erotskom smislu), ili da manipulirate da bi nahranili ego.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - Obiteljske teme osjećate sve težim, ali se bližite i rješenju i vedrijem periodu. U petak bi se mogli lako naći zavedeni nečijom pričom ili obećanjima - budite jako realni. Nedjelja donosi živahan utjecaj Mjesec u vašem znaku, ali klima nije povoljna za manifestaciju vašeg duha.

RIBE (ili podznak ribe) - sjajan tjedan s brojnim susretima i prilikama u kojima će vaše snalaženje doći u potpunosti do izražaja. Prije petka provjerite činjenice koje ste uzeli zdravo za gotovo i ne očajavajte ako vidite da ste na gubitku. Veća sentimentalnost može vas nagnati da napravite korak nazad. Možete u stranu i naprijed, ali nazad nemojte.

helenahabulin@net.hr
mob:091 950977

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.