Tjedan prepun akcije između Merkura i Venere (a i ostalih), bez sumnje će usrećiti mnoge, a naročito vas koji se žalite na manjak vlastitog ili tuđeg interesa za bilo što

horoskop

Svi koji se muče nad knjigom ili se bave trgovinom i bilo čime što pospješuje  ležernost u komunikaciji (ne zaboravimo i opuštenost s novcem), trebali bi se fokusirati na prva i zadnja dva dana ovog zanimljivog tjedna. Značajniji aspekt Jupitera i Plutona ima također poslovni i financijski značaj i jako je važan (povoljan) za jače igrače čiji uspjeh ima utjecaj na veće grupe. Ovo se već neko vrijeme osjeti  i pogoduje svakom ambicioznom Jarcu, Lavu, Ovnu, Bikovima (koji ne sjede nego su krenuli u skladu s Jupiterom), rijetkim Škorpionima (koji se nisu stisli u krizi) te Strijelcima koji ne pretjeruju, nego su ovoga put dobro procijenili rizik (još rjeđa pojava).

Venera je prešla u znak Raka i boravit će tu do 28.7. Ovo je generalno faza „vraćanja kući", tj. povećanja vrijednosti obitelji, udobnog doma i starih navika. Pripadnici vodenih i zemljanih znakova će se osjetiti utješeni i izliječeni nakon zadnje faze koja je donijela puno priče, a ništa konkretno. Međutim praksa pokazuje da i ovakva "kućna"Venera ima svoju drugu stranu koja je lunarno zavrnuta, čak bi mogli reći i nastrana. U kombinaciji s vibrom ovih dana, očekujmo izbore koji nemaju veze s raciom (velike razlike u godinama itd.), naprasne prekide i početke (četvrtak) temeljene na nesvjesnim motivima, aranžmane iz koristoljublja i pohote (petak). Romantici, samo u ponedjeljak i nedjelju se možete opustiti i mirno vjerovati u ljubav.

OVAN (ili podznak ovan) - zaigrani na par frontova, ali i sentimentalni, ni vi nećete znati na koju stranu da krenete krenuti kada se neobične stvari počnu događati. Samo bez naglosti u četvrtak, a nakon toga zadovoljstvo obavljenim i natprosječni užitak u flertu .

BIK (ili podznak bik) - veze s ljudima koji ne žive gdje i vi, jačaju i obećavaju. Šarmantni i jaki na riječima, bit ćete nekome neodoljivi u ponedjeljak i subotu. Sredinom tjedna nemojte misliti da vam se neće odgovoriti na izazov pa ako niste spremni na sve, radije pospremajte.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) -Mars prolazi sredinu vašeg znaka i za sve vas redom znači napetost veću nego zadnje 2 godine, koju možete iskoristiti na dobro i loše. Ovih dana bez sumnje dobro koristite sve sto možete - Merkur je u formi ovih dana pa ste i vi.

RAK (ili podznak rak) - vaše je vrijeme, a eto i Venere koja vas stavlja na vrh ljestvice poželjnih i dobro raspoloženih. Oslonite se na svoj šarm početkom i krajem tjedna, a u četvrtak i petak probajte ne misliti kako vam više ništa ne ide. Spavajte više - treba vam.

LAV (ili podznak lav) -živi i živahni iako još ne u punoj snazi, svašta ćete misliti i izgovoriti ovih dana. Nešto od toga vodi prema situaciji u kojoj nešto morate tajiti - ako vam se to ne sviđa, izjasnite se odmah. Putni planovi su podložni promjenama.

DJEVICA (ili podznak djevica) - previše ćete se baviti tuđim motivima, a premalo pitanjem zašto nemate povjerenja prema drugima. Brojni (i neki vrlo ugodni) susreti ostavit će vam premalo vremena za sebe, a to vam je sad ipak neophodno.

VAGA (ili podznak vaga) - u odličnom tjednu odjednom biste se u četvrtak mogli naći ispunjeni nezadovoljstvom oko toga kako ništa nije kako je bilo. Mislite na dobre stvari i uostalom napunite baterije početkom tjedna dok sve ide kako želite.

ŠKORPION (ili podznak škorpion) - povoljna Venera je tu, ali i sve njene strane pa možete očekivati da vam bude ponuđeno sve i svašta. U četvrtak ste malo uznemireni preokretima, ali možda nećete to ni pokazati (toliko je sve dobro na drugim razinama).

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - procjenjujete sve s malo više senzibiliteta i dubine. Čudno vam je sigurno, ali posljedica je da više cijenite ono što imate i dijelite s drugima. Petak je dan bolji za erotiku nego za kupovinu (to ostavite za subotu).

JARAC (ili podznak jarac) - zaokupljeni svojim promjenama mogli biste previdjeti nečije nezadovoljstvo i dobro se iznenaditi sredinom tjedna. Srećete nove ljude i procjenjujete stare - nezadovoljavajućeg ćete se uskoro riješiti, a dobro će još brze postati još bolje.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - u ovom tjednu kad vaš Uran odlazi na godišnji odmor, kod vas se može očekivati neočekivano. Bezbroj razgovora i toliko različitih reakcija nakon njih. Kontakt(flert?) s nekim izdaleka dat će vam poželjnu promjenu perspektive.

RIBE (ili podznak ribe) - povoljna Venera zaskočit će vas već u ponedjeljak - nemojte se rastopiti, bit će ugode i veselja još. Rasporedite obaveze, jer inače ćete početi gubiti razum sredinom tjedna, umjesto da se pripremite za obećavajući vikend.

helenahabulin@net.hr
mob:091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.