Kao šestogodišnji dječak u Haifi, u Izraelu, Lior je prvi put spoznao da ima neobične mentalne moći kada je prilikom obiteljskog ručka, gotovo nesvjesno, pomaknuo žlicu u tanjuru juhe, pomičući ju svojim mislima

lior suchard, mentalist

Lior je danas svjetski poznati mentalist i sjajan zabavljač koji zapanjuje publiku jedinstvenim darom čitanja misli, utjecaja na misli i telekineze. Kroz knjigu "Mentalist" vodi nas na nevjerojatno putovanje kroz čudesne moći ljudskog uma, dotičići se i suvremenih znanstvenih spoznaja s područja neurologije i psihologije. Dijeli s nama svoju osobnu priču – kako je od iznimno sramežljivog dječaka s nevjerojatnim darom, uloživši puno truda i rada u razvoj talenta, postao vrlo komunikativan i šarmatan zabavljač s iznimno razvijenim sposobnostima koje mnoge ostavljaju u nevjerici. Nudi korisne savjete kako u svakodnevnom životu promatrati svijet na drugačiji način, biti kreativan, bolje razumjeti ljude oko sebe i ostvariti uspjeh.

Knjiga "Mentalist" je opremljena i zanimljivim interaktivnim elementima i mozgalicama koje čitatelja čine aktivnim sudionikom te pomažu da otkrije mentalista u sebi!

O autoru: LIOR SUCHARD je svjetski priznati mentalist koji je u međunarodnom televizijskom showu "The Successor" izabran za nasljednika legendarnog Urija Gellera. Suchard oduševljava publiku na nastupima diljem svijeta, a često se pojavljuje u tv emisijama uključujući "The Tonight Show with Jay Leno". Njegove nastupe s oduševljenjem su komentirale brojne poznate osobe kao što su predsjednik Clinton, Jerry Seinfeld, Larry King, Leonardo DiCaprio, Alicia Keyes, Rene Zellweger i mnogi drugi. Često je angažiran od strane velikih kompanija poput Hewlett Packard, Microsoft, Motorola, Jagura, Coca-Cola, za koje nastupa na velikim kongresima ili pak radi s njihovim timovima.

Izdavač: Planetopija
Prevoditelj: Željko Duvnjak
Cijena: 139.00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.