Vrijeme brbljanja, buđenja i slijeđenja znatiželje - stiglo je. Dobra je to vijest za sve koji bi sada morali konačno upotrijebiti mozak. Ako planirate nešto mentalno zahtjevno, birajte utorak i srijedu, kada suradnja Sunca i Urana potiče inventivnost i nezavisno razmišljanje

horoskop

Iznenadne prilike i pozitivni obrati razveselit će predstavnike zračnih i vatrenih znakova, ali i kod ostalih se može računati na vedrije raspoloženje (ipak sad vlada jedan od najneozbiljnijih znakova zodijaka). Iskoristite ovih dana sve prilike da pokažete svoju osobnost. Zaigraniji i oni koji će radije napraviti eksces nego trpjeti dosadu, u prvoj polovici tjedna bi se mogli naći u vrlo neobičnim situacijama. Konjukcija Venere i Marsa u znaku Bika je nešto što se zadnji put događalo sredinom lipnja 2009-e. Svaki zagrljaj ovih planeta inspiracija je za romantike kao i za one koji na interakciju s drugima gledaju više„sportski". Zavisno od temperamenta, svi ćemo nesvjesno preuzeti ulogu Venere ili Marsa. Prvo ponašanje će značiti biti centar pažnje, u ali i s osjećajem da je intenzitet svega malo prejak da bi sve bilo „sigurno". Drugi će se u tom spoju jakih energija identificirati s energijom koju predstavlja Mars i biti agresor u vezi zbog ostvarenja neke svoje želje. Ako vam Bik zvuči blago i podcjenjujete uzbudljivost ovakve faze - sjetite se koride i potresa npr. Ova kombinacija planetarnih odnosa garancija je za odličan tjedan u kojem će biti ugodnih iznenađenja, olakšanja napetosti, podržanih inicijativa, novih poznanstava, vrlo jakih reakcija na situacije i ljude (za parove burne svađe i burnija mirenja, a za romantike - ljubavi na prvi pogled).

OVAN (ili podznak ovan) - vaše zamisli, pa čak i one radikalnije s kojima već neko vrijeme izluđujete mirnije ljude, bit će odlično prihvaćene u prvoj polovici tjedna. U vrijeme Bika se u pravilu bavite novcem (ili problemima s njim), pa tako je i sad. Ako pokrećete posao, srijeda je sjajan dan.

BIK (ili podznak bik) - još ste uvjerljivo u vodstvu po šarmu i razini energije i uživate u svemu više nego inače (tko bi rekao da je to moguće). Čak i vi rođeni početkom svibnja koje sad "kači" Mars, mogli bi proći s pozitivnim uzbuđenjem umjesto stresa. Svejedno, vi malo opreznije, a svi ostali, iskoristite prilike i pamtite naklonost odozgo.

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - unutrašnja bura ili skrivene strasti dostižu svoj vrhunac ovog tjedna. Ovo bi vas ranije više zamaralo i možda onesposobilo (privremeno naravno), ali sada (čim proslavite rođendan), malo što će vas moći zbuniti. U utorak i srijedu dajte šansu novim poznanstvima.

RAK (ili podznak rak) - vaša intuicija ili osjećaj za korištenje situacije u svoju korist, početkom tjedna pribavit će vam naklonost nadređenih. Ako to „odradite" dobro, ostatak tjedna se možete prepustiti druženju s dobro raspoloženim društvom koje, po svemu sudeći, jedva čeka da dođe na red.

LAV (ili podznak lav) - ne može se reći da sve ide glatko. Na previše zahtjeva morate odgovoriti da biste ostali u svom dostojanstvenom tempu. Baš zato obratite pažnju na prvu polovicu tjedna tj. na vlastite i tuđe kreativne ideje jer stvarno možete doći do genijalnih rješenja. Vikend je idealan za putovanje.

DJEVICA (ili podznak djevica) - odnos s nadređenim doživljava neočekivani obrat (ili se već to dogodilo, a vi tek sad saznajete). Konjukcija Venere i Marsa u vama harmoničnom znaku Bika čak i na vas utječe hedonistički i širi vam vidike u smislu atrakcije prema osobama slobodnog duha i intelektualne potkovanosti.

VAGA (ili podznak vaga) - pred vama su odlični dani u kojima ne biste trebali gubiti vrijeme ako se odlučujete na ulaganje ili poslovni potez. Za društveno aktivne, noć s četvrtka na petak nudi uzbuđenja u odnosu na suprotni spol, dok će Vage u paru biti ugodno iznenađene ponašanjem bolje polovice.

ŠKORPION (ili podznak skorpion) - vi ste najbolji kandidati  za vrlo uzbudljivu interakciju sa suprotnim spolom, ali i pokoji stres ako ste u profesionalnom životu u kontaktu s javnošću. Sve neugodnosti možete prevladati s malo samokontrole i smisla za humor, sjetite se toga kad vam se učini da netko ima nešto protiv vas,

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - dobre vibracije su svuda oko vas, a naročito u dijelovima života vezanima uz voljene osobe (potomke) i partnerstva. Ugodna iznenađenja ili osvježenje u vidu novih događanja/osoba, ono je što će vas oduševiti (iako bi u pravilu najintenzivnija događanja u vašem slučaju trebala biti u poslovnoj sferi).

JARAC (ili podznak jarac) - i dalje ste odlično raspoloženi iako je to raspoloženje prožeto i odlučnošću da ostvarite ono sto želite. Manje vas zanimaju uobičajeni interesi, a i ako toga niste svjesni, oko vas će se naći osobe raspoložene za zabavu koje nećete moći (ni htjeti) odbiti. Utorak i srijedu se ipak pojavite na poslu, šteta bi ih bilo propustiti.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - mogli bi vas snaći pomiješani osjećaji atrakcije i odbojnosti (ali ujedno i izazova) u pogledu nečega (ili nekoga), što ste davno ostavili iza sebe. Kad uzmemo u obzir i dovoljno jak Uranov utjecaj koji potiče nezavisnost i nepredvidivost, može se samo nagađati kako ćete vi provesti ovaj tjedan.

RIBE (ili podznak ribe) - ponedjeljak se izmigoljite od svega zahtjevnog, a nadoknadite izbivanje od utorka poslije podne kad Mjesec u vašem znaku prilagodi stvarnost vašoj vibraciji. Neće vas zaobići ni pozitivna iznenađenja ni situacije koje će vas i oduševiti i učiniti zahvalnim.

helenahabulin@net.hr
mob:091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.