Prvi cjeloviti Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita - SKOK - koji će pratiti Međunarodni kongres fitnessa i aerobika te Međunarodna Pilates i Bodymind konvencija, održat će se u Zagrebu, od 15. do 18. travnja, u Boćarskom domu i na Kineziološkom fakultetu

skok, sajam sporta i slobodnog vremena

U sunčane proljetne dane, svakako odvojite malo vremena za otkrivanje sportskih strasti i besplatno, uz stručno vodstvo, isprobajte niz sportskih vještina - od badmintona, preko capoeire, mačevanja, stolnog tenisa, fitnessa, pilatesa, salse... Istopit ćete kalorije i uživati u sasvim novim avanturama. Pa skoknite na SKOK... Ali najprije da vam kažemo što je to točno.

SKOK je prvi i jedinstveni cjeloviti Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita u Hrvatskoj, koji će u svom sajamskom dijelu predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći distributeri fitness profesionalne opreme, kućnih sprava i malih rekvizita, profesionalne sportske opreme (od bicikla, rola, skija, do teniske opreme, igrališta, terena...), zastupnici i proizvođači sportske odjeće i obuće, suplemenata u prehrani i sportske kozmetike. Ali ne samo oni, vać prvenstveno i svi posjetitelji koje zanima sport i rekreacija.

Glasnogovornik SKOK-a je jedan od najvećih hrvatskih sportaša, slavni rukometaš Ivano Balić, koji je prepoznao specifičnost ovog projekta i njegovu važnost za buđenje svijesti o vođenju aktivnog i zdravog života. Organizatori Sajma su Orlando Wellness Group i EP64 komunikacije, uz potporu niza partnera i medijskih pokrovitelja.

ivano balic, skok

U sklopu Sajma održat će se i Međunarodni kongres fitnessa i aerobika te 4. Međunarodna Pilates i Bodymind konvencija, koji će svojom veličinom i širinom postati zasigurno najveći regionalni stručni skupovi fitnessa uopće, koji će širenjem novih znanja i edukacijom onih koji se direktno brinu o vašem zdravlju ciljano doprinijeti promociji kvalitetnijeg i boljeg života svih žitelja regije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.