Omiljena krema mnogih generacija slavi svoju 100. obljetnicu. Povodom ovog stoljetnog okruglog rođendana, tvrtka Beiersdorf je u zagrebačkoj galeriji Karas postavila slikovitu izložbu koja prati povijest Nivea njege

nivea izložba

Povodom proslave 100 godina NIVEA kreme, tvrtka Beiersdorf je u galeriji Karas, u Praškoj 4 u Zagrebu, otvorila izložbu „100 godina Nivea njege". Izložbu su gostima na otvorenju predstavile voditeljica Danijela Trbović i Nataša Bagić iz tvrtke Beiersdorf. Plava autentična pakiranja Nivee prepoznatljiva su svugdje u svijetu i ova bijela krema postaje univerzalni simbol obiteljske tradicije te predstavlja početak priče o najpoznatijem svjetskom brandu za njegu kože. Nivein prepoznatljiv miris podsjeća na djetinjstvo, ona je klasična i bezvremenska, majka svih krema. Simbol je njege, jednostavnosti i originalnosti i zasigurno ne postoji netko tko nije čuo za Nivea kremu.

nivea izložba

Stogodišnje putovanje i povijest Nivea kreme pogledajte u ovoj neponovljivoj izložbi koja će vam pokazati same početke Nivee od 1911. godine pa sve do danas, originalne instalacije te vremeplov hrvatskih i inozemnih oglasa. Izložba je otvorena do 17. travnja, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.