Dolazi nam i najljepše doba u godini - Božić - koji dočekujemo uz naše najmilije, uz drvce, poklone, snijeg, božićne pjesme i druženja... Ali, tu ne izostaju ni odlični obiteljski, romantični i ljubavni filmovi. Pogledajte što se nudi u kinima

Ne znam kako joj to uspijeva

ne znam kako joj to uspijeva

Romantična komedija u kojoj glavnu ulogu tumači Sarah Jessica Parker, uz neodoljivog Pierca Brosnana. O čemu se radi? Sarah tumači ulogu Kate Reddy koja je posvećena svom poslu za bostonsku financijsku tvrtku. Nakon posla vrijeme ostavlja za muža arhitekta i njihovo dvoje djece. Njezine najbolje prijateljice su zaposlena majka Allison te super pametna djecofobična kolegica Momo. Međutim, kada Kate dobije zahtjevniji posao zbog kojeg mora stalno biti u New Yorku, ostane joj još manje vremena za obitelj. Tamo će upoznati zgodnog kolegu Jacka i biti na kušnji. Redatelj je Douglas McGrath. Pogledajte u Cinestaru od 1.12.

Sretna Nova godina

sretna nova godina

Još jedna romantična komedija. Redatelj Garry Marshall donosi film koji slavi ljubav, nadu, opraštanje, pružanje drugih šansi i nove početke. To je priča o parovima i samcima, o pulsiranju grada i čaroliji New Yorka u najblještavijoj noći u godini. Zvjezdanu ekipu čine Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Jon Bon Jovi, dvostruki oskarovac Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Til Schweiger, Michelle Pfeiffer, Ryan Seacrest, Sofia Vergara i dvostruka oskarovka Hilary Swank. Pogledajte od 8.12.

Za ljubav nema lijeka

za ljubav nema lijeka

Za sve nježne dušice, evo i jedne drame. Film u režiji Nicole Kassell donosi priču o mladoj atraktivnoj Marley (Kate Hudson) koja živi tipičnim zapadnjačkim životom. Orijentirana ponajviše na karijeru bježi od emotivnog vezivanja. Zbog ubrzanog tempa Marley počinje naglo gubiti na težini i prijatelji je savjetuju da ode na preventivni pregled. Marley tada upoznaje doktora (Gael Garcia Bernal) i taj susret potpuno mijenja njezin život. Glume i Peter Dinklage i Lucy Punch. Pogledajte od 29.12.

Mačak u čizmama 3D sinkronizirano

mačak u čizmama 3d

Ove zime neće izostati ni ponešto za djecu! Animirana avantura koja će razveseliti mališane. Priča o vrhunskom borcu, ljubavniku i odmetniku koji postaje heroj kad krene u svoju avanturu. Istinita priča o Mačku, mitu, legendi i naravno - čizmama! U hrvatskoj sinkronizaciji: Sven Medvešek, Nina Badrić, Bojan Navojec, Marija Borić, Marko Makovičić, Sanja Marin. Pogledajte od 1.12.

Igra pobjednika

brad pitt, moneyball

Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill i Phillip Seymour Hoffman tumače glavne uloge u filmu „Igra pobjednika". Glavni lik priče je Billy Beane, generalni menadžer bejzbolskog kluba Oakland Athletics koji će isti pokušati obnoviti na potpuno novi, moderniziraniji način. Jedni od autora scenarija filma su dobitnici Oscara - Steven Zaillian („Schindlerova lista") i Aaron Sorkin („Društvena mreža"), a redatelj je Bennett Miller. Pogledajte od 8.12.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.