Roman "Sve o ljubavi u tjedan dana" pisca i stand up komičara Andrewa Clovera pikantna je suvremena bajka koja govori o tome koliko je važno udaljiti se od svakodnevnog stresa, neispunjenih snova i frustracija kako biste otkrili što je ono doista važno u životu

sve o ljubavi u tjedan dana, andrew clover

Polly je deset godina u braku s Arthurom kada naleti na Jamesa, svoju staru ljubav. On je Put kojim nije pošla. Onaj koji joj je pobjegao. K tome je jako bogat i poziva je u svoj luksuzni hotel izvan grada kako bi joj dao posao koji je oduvijek željela. Njezina najbolja prijateljica Em nagovara je da prihvati poziv. Em je već dvije godine u vezi s muškarcem koji bježi od braka kao vrag od tamjana. Ona zna kakav je to osjećaj kada si zaglavio u životu. Ali isto tako pokazuje posebno zanimanje za Pollyna muža. Arthur pak kaže: "Ostani. Mogu se promijeniti." Ali mogu li se doista, nakon deset godina braka, oboje promijeniti te ponovno naučiti voljeti?

O autoru: Andrew Clover je pisac, stand-up komičar, suprug i otac troje djece. Život mu se potpuno promijenio prije pet godina kada je njegova kolumna Dad Rules (Tata je zakon) u novinama Sunday Times postala veliki hit. Nakon toga objavio je nekoliko popularnih knjiga o roditeljstvu, a u svom literarnom prvijencu "Sve o ljubavi u tjedan dana" na krajnje duhovit način progovara o tome što znači voljeti ženu, odgajati djecu i živjeti život punim plućima.

Prijevod: Bruno Štefić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.