Uživajte u odličnom novom filmu koji redateljski potpisuje Tom Hanks (ujedno igra i glavnu ulogu, uz svoju kolegicu Juliju Roberts). "Larry Crowne" je feel-good movie koji će vas oduševiti!

larry crowne

Tri čitateljice koje od Blitz Cinestara i Femine.hr dobivaju po dvije ulaznice za filmski hit „Larry Crowne" s Tomom Hanksom i Juliom Roberts u glavnim ulogama, su:

ZELJKA ZIVKOVIC, RETKOVCI

IVANA GABELIC, SPLIT

ANDREJA ŠPOLJAREC, KRIž

Napomena: svoje ulaznice možete podići od dana objave dobitnika (petak, 14. listopada) do četvrtka 20. listopada, uz predočenje osobne isprave, na blagajnama kina Blitz Cinestar (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik). Kliknite, igrajte i uživajte u filmu!

Nakon što izgubi posao, sredovječan čovjek ne zna što bi sa slobodnim vremenom kojeg odjednom ima i odlučuje se upisati na lokalni studij kako bi krenuo iz početka. Tamo postaje dijelom šarolike zajednice otpadnika i prezrenih koji pokušavaju za sebe stvoriti bolju budućnost. Ujedno se i zaljubljuje u profesoricu koja je izgubila žar za predavanjem kao i za svojim suprugom. Običan čovjek, koji je s pravom mislio da je zaglavio i da od života više ne može očekivati ništa, naučit će svoju lekciju - kad misliš da te je u životu zaobišlo sve ono što vrijedi, možeš pronaći razlog vrijedan življenja.

Režiju „Larryja Crownea" potpisuje Tom Hanks koji ujedno igra glavnu ulogu, uz svoju kolegicu Juliju Roberts.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.