Nova godina, novi početak... Koliko smo si puta to rekli! No, bez obzira na simbolično značenje 1.1. najčešće nam ni taj dugoočekivani datum, ta ma­gična prekretnica nakon koje ćemo napokon okrenuti novu stranicu, ne do­nese ništa osim još veće depresije koja se pojavi kada shvatimo da se apso­lutno ništa nije promijenilo

tajni život waltera mittyja

No, iskrica nade ipak postoji i dolazi s filmom TAJNIŽIVOT WALTERA MITTYJA koji se 9. siječnja počinje prikazivati u hrvatskim kinima. Ova inspirativna komedija priča je o uredniku fotografije časopisa Life koji dane provodi sanjajući život kakav bi u stvari volio živjeti. Mitty, običan čovjek s kojim se svatko može poistovjetiti, naučit će nas da ništa nije ne­moguće i da smo zaista sami krojači svoje sudbine, zbog čega stvari mora­mo primiti u svoje ruke.

TAJNI ŽIVOT WALTERA MITTYJA nakon dugo vremena film je koji moti­vira, inspirira i vraća nadu. Ben Stiller je od književnog klasika od dvije i pol stranice iz 1939. godine napravio remek djelo dvadeset i prvog stoljeća o čovjeku čiji stvarni život na kraju nadmaši njegovu preaktivnu maštu.

tajni život waltera mittyja

tajni život waltera mittyja

Ovaj Walter Mitty je moderni sanjar koji redovito u svojem umu bježi od dosadnog života i nestaje u svijet fantazija pun heroizma, strastvene ro­manse i neprestanih pobjeda nad opasnošću. No, kada se zajedno s kolegi­com iz ured koja mu se sviđa (Kristen Wiig) nađe u opasnosti od gubitka posla Walter mora učiniti nezamislivo: poduzeti nešto u stvarnom životu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.