Spisateljica Lauren Oliver, potaknut će čitatelje na razmišljanje: Što biste učinili da imate samo jedan dan života? Kako biste se ponašali? Koliko biste daleko bili spremni otići da spasite svoj život? Čudesnih tjedan dana ponovno proživljavajući svoj posljednji dan, Samantha će otkriti tajnu vezanu uz svoju smrt, ali i saznati koja je prava vrijednost svega što bi mogla izgubiti. Savršena kombinacija filma 'Beskrajni dan' i romana 'Ljupke kosti'

ako se ne probudim

Lauren Oliver nova je velika zvijezda među piscima za mlade. Diplomirala je na Sveučilištu u Chicagu i magistrirala na Sveučilištu u New Yorku (NYU) te neko vrijeme radila kao pomoćnica urednice u jednoj njujorškoj izdavačkoj kući. Čitatelje je već osvojila svojim zadivljujućim romanom 'Delirij' (2011.) kojeg je Booklist proglasio „knjigom godine" te „nezaboravnom pričom o svijetu u kojem je ljubav zabranjena."

Samantha Kingston ima sve što jedna srednjoškolka poželjeti može: neodoljivo zgodnog dečka, tri fantastične najbolje prijateljice i jedna je od najpopularnijih cura u školi. Petak 12. veljače trebao je biti samo još jedan dan u njezinu savršenom svijetu. Ispalo je, međutim, da joj je to posljednji dan u životu. No, onda je dobila još jednu priliku. Ustvari, sedam novih prilika. Čudesnih tjedan dana ponovno proživljavajući svoj posljednji dan, Samantha će otkriti tajnu vezanu uz svoju smrt, ali i saznati koja je prava vrijednost svega što bi mogla izgubiti.

Prevoditeljica: Zrinka Pavlić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.