Titulu najočekivanijeg proljetnog albuma sasvim opravdano nosi Urbanov novi studijski album "Hello" koji će se na tržištu pojaviti krajem ovog mjeseca

urban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petogodišnju diskografsku pauzu koja je uslijedila nakon odličnog albuma Retro na kojem se nalaze hitovi "Spelujem ti ispriku" i "Mjesto za mene", karizmatični Urban prekinuo je singlom "Limun", a glazbenu pozornicu prošle godine nakratko je zamijenio kazališnom. U predstavi Dama s kamelijama, Urban je utjelovio čak tri lika: Liječnika, Sudbinu i Smrt. Iako hvaljen za svoju debitantsku ulogu Urban se ipak posvetio dovršavanju pjesama koje će se naći na novom albumu "Hello".

Prvi najavni singl s ovog albuma je pjesma "Magnet", za koju su glazbu napisali Luka Toman, gitarist u Urbanovoj četvorci i Urban, dok je tekst napisao sam Urban, autor većine pjesma na albumu. Album "Hello" sadrži 11 pjesama čiju produkciju potpisuje Urban, sniman je u studiju Megaphone u Rijeci dok je za mastering zaslužan Chris Athens iz Sterling sound studija u New Yorku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.