Želite isprobati neki od ekstremnih sportova, ali nemate hrabrosti? Ili ste možda bili strastveni ovisnik o sportskom adrenalinu, ali ste malo zahrđali? Ili ste možda još uvijek pravi profesionalac? Nije važno, za sve vas, vrijeme je za - uzbudljive avanture i otkrivanje čari ekstremnih i pustolovnih sportova. Gdje? U zagrebačkom City Centeru one. Kada? Od 9. travnja do 9. svibnja

zena, kite surfProljeće je! Za sve vas koji ste prve zrake proljetnog sunca ipak dočekali nespremni, ali i za sve sportske sladokusce, City Center one priprema aktivnosti prepune adrenalina. Naime, upravo tamo započinje "Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova". Po prvi puta u Hrvatskoj, na jednome mjestu, okupit će se najatraktivniji i najpustolovniji ljubitelji sporta.

Od 9. travnja do 9. svibnja City Center one omogućit će svojim posjetiteljima upoznavanje s brojnim ekstremnim sportovima te vam pružiti mogućnost upoznavanja svih onih sportova o kojima sanjate i koje ste oduvijek željeli isprobati, ali nikada niste bili u prilici to učiniti. Ili, da usavršite svoje vještine i već zavidno znanje!

Niz adrenalinskih aktivnosti i druženje s najboljima

Škola trikova na BMX-u, penjanje po umjetnoj stijeni, ronjenje, paragliding, windsurfing, jahanje, alpinizam, paintball samo su dio adrenalinskih aktivnosti u "Mjesecu ekstremnih i pustolovnih sportova". Kvalitetne informacije, druženje i učenje od sportaša, zabava, te bogate nagrade - zajamčeni su. 

U sportskom mjesecu, City Center one nije zaboravio niti ljubitelje oktanskih sportova. Oni će imati priliku razgledati najnovije motocikle za ovu sezonu, te posebne motocikle kojima je do titule viceprvaka svijeta u speedwayu došao naš Jurica Pavlic. To naravno nije sve, predviđeno je i druženje s prvakom Hrvatske u Supermotu, Tihomirom Kotarskim te s nositeljem Guinnessovog svjetskog rekorda u najduljoj kilometraži prijeđenoj motorom, Damirom Kovačićem.

U prezentaciji karting centra Zagreb mogu uživati svi oni koji umjesto dva kotača preferiraju četiri, a sigurni smo da neće odbiti druženje s hrvatskim ponajboljim kartingašem i hrvatskim kandidatom za Formulu 1 u budućnosti, Lukom Grobenskim.

Posjetitelji City Centera one imat će priliku upoznati popularne alpinistice prve hrvatske ženske ekspedicije na Himalaju. City Center one u travnju neće zaobići ni svjetski nagrađivani paraolimpijci predvođeni Anom Sršen, a poklonici stolnog tenisa imat će priliku izmijeniti iskustva s Tamarom Boroš.

Sa svojim poklonicima pobliže će se upoznati poznati trener koji je dva puta oborio Guinnessov rekord, Mario Mlinarić i Šimun Cimerman, jedan od najvećih hrvatskih pustolova.

mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova, city center one

Prezentacije novih sportova

"Mjesec ekstremnih i pustolovnih sportova" ne bi bio potpun bez najboljih svjetskih kajakaša i kanuista na divljim vodama te reprezentativaca Hrvatskog gimnastičkog saveza predvođenim svjetskim šampionom Mariom Možnikom. Ako City Center one svim navedenim još uvijek nije pobudio vašu znatiželju, objavljujemo da će se u mjesecu ekstremnih i pustolovnih sportova prezentirati i novi sportovi poput slacklinea, hodanja i trčanja na powerstriderima, boardanja na suhom i twirlinga.

Jedno je sigurno, kući nećete otići praznih ruku jer se vjernost posjetitelja koji sudjeluju u nagradnoj igri nagrađuje padobranskom školom, tandem skokovima padobranom, tečajevima penjanja, jahanja, speleologije, kajakom, vožnjom kartingom, biciklima, discovery uronima i raznim drugim atraktivnim nagradama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.