Najvrjednija pažnje ovog zadnjeg travanjskog tjedna je konjukcija Marsa i Jupitera, što znači smjesu energije kao npr. da stavite Ovna i Strijelca jako blizu. Uzbudljivo je i može pokrenuti planine, ako ste svjesni ograničenja

horoskop

Ako ste pak nesvjesni granica, ali se bavite nečim pametnim, ovo su recimo dani rušenja sportskih rekorda i smjelih životnih poteza za koje niste do sad imali petlje. Opasno za kockare, one koji misle da su izvan zakona, političare i ostale koje rizik uzbuđuje (naročito ako im je u natalnom horoskopu naglašena sredina Ovna, Raka, Vage i Jarca). Merkur je s povratkom s g.o. vratio jasnoću i sposobnost odlučivanja, ali sada će nestrpljivost opet biti problem. Venerin potez kroz Ovna čini samosvjesne žene još privlačnijim onima koji to mogu podnijeti, naravno. Srdačnost, direktnost i iskrenost su puno bolji aduti nego finese i pasivnost. Takav "sportski" pristup interakciji stavlja na čekanje pripadnike vodenih i zemljanih znakova i zastrašit će nježnije dušice naročito krajem tjedna. Tada će općenito inhibicije biti jače - osjećaj nevoljenosti i usamljenosti pobijedite fizičkom aktivnošću. Susreti početkom tjedna obilježeni su intenzivnom energijom koja začas može prijeći u dramu, naročito ako u odnosu postoji element tajnosti. Spontanost s novcem je uobičajena za ovaj dio Venerinog ciklusa, ali ovog tjedna bi vam to donijelo više krivnje nego zadovoljstva.

OVAN (ili podznak ovan) - ako se prisilite da dovršite nešto što ste započeli, nagrada će ovih dana biti dovoljno uvjerljiva. Nije tjedan za oslanjanje ni na vlastiti šarm ni na tuđa obećanja, a ako se lakomisleno upustite u bilo što (nošeni najboljim namjerama, naravno), u petak ćete sigurno zažaliti.

BIK (ili podznak bik) - harmoničan aspekt sunca u vašem dijelu neba stabilizira vas i daje vam moć i nadahnuće da okrenete važne situacije u svoju korist, iako još uvijek čekate (puno toga). Manje povoljno je na intimnom planu - družite se s onima koji cijene vaše granice i ugađajte sebi (jer još kratko vrijeme nitko drugi neće).

BLIZANCI (ili podznak blizanci) - sad kad ste sigurniji više ćete si i dozvoliti, a kako vam sve ide na ruku mogli biste i proći nekažnjeno. Malo problema bi moglo biti na relaciji vaš društveni angažman - vaš partner. S malo više obzira i pravovremene komunikacije izbjeći ćete prigovore.

RAK (ili podznak rak) - odlični dani za početak poslovnog partnerstva - loši dani za očekivanje tolerancije od partnera. Ako ste obećali nešto, a sada ste spriječeni obavezama - teško vama i na početku tjedna i za vikend. Možda da se izvučete koristeći prolazak Mjeseca kroz vaše  polje strasti utorak ili ipak budete s obitelji za vikend?

LAV (ili podznak lav) - tračeve ili poluinformacije koje dođu do vas krajem tjedna nemojte uzimati ozbiljno (čisti gubitak vremena). Ugodni susreti početkom tjedna donijeti će novu inspiraciju, a povoljan aspekt Sunca s Plutonom mogao bi donijeti priliku za rješenje nečeg vrlo bitnog ako budete budni i aktivni.

DJEVICA (ili podznak djevica) - svima, a ne samo vama, će se krajem tjedna učiniti da je život pun ograničenja i da ne vraća onoliko koliko se u njega ulaže. Zanemarite to. Ako u srijedu i četvrtak otvoreno potražite pažnju partnera/simpatije, pozitivne strasti će vas držati i duže od ovog  potencijalno tmurnog vikenda.

VAGA (ili podznak vaga) - nečiji sebični stavovi pokrenut će buru osjećaja u vama. Možda bolje da se prepustite i  reagirate u utorak jer inače bi se mogli naći u situaciji da vas i guraju i gaze istovremeno. Slobodnim vagama ovo je tjedan kad su mogući susreti koji slabe koljena i uzrokuju nesanicu.

ŠKORPION (ili podznak skorpion) - vjerojatnost da ćete izgubiti živce s lijenim i nepouzdanim suradnicima vrlo je velika, ali to ujedno i zadnje razočarenje koje će vas snaći. Usmjerite svoj intenzitet radije na nove susrete jer dojam koji ostavite početkom tjedna pokazati će se jako bitan u budućnosti.

STRIJELAC (ili podznak strijelac) - imate previše izbora ovih dana. Prepuštanje hedonizmu s karticom u ruci ono je što neće donijeti apsolutno ništa dobro. Slijeđenje romantičnih tj. lovačkih interesa donijet će i stres i zadovoljstvo i nezadovoljstvo. Pa si sami posložite. Poslovna situacija se popravlja.

JARAC (ili podznak jarac) - netko će apsolutno podleći pod vaš utjecaj. Poznavajući vas, veće su šanse da ćete to inicirati u poslovnom, nego privatnom dijelu života - primite na znanje da je moguće oboje početkom tjedna. Ako to prepoznate možda vas ista osoba krajem tjedna uspije izvući iz rupe statusa quo i gubitka smjera u koju ste upali.

VODENJAK (ili podznak vodenjak) - iako vas još ne prolazi buka u glavi, lakše one normalnije misli prenosite u riječi i to možete fantastično iskoristiti u utorak ujutro. Dok će u petak vas šarm naletjeti na debeli zid. Vaš osjećaj sigurnosti postati ce jači. I znam da sam dosadna s tim oprezom u prometu, ali srijedu i četvrtak ujutro pazite vise.

RIBE (ili podznak ribe) - kad vas prođe umor koji ćete unatoč blagdanu osjećati u ponedjeljak, uz par živahnih zamaha perajicama, bit ćete na boljem putu da odlično unovčite svoje napore. Zaustavite vlastitu i tuđu konfuziju u srijedu početkom dana, kad Mjesec prolazi Neptun na početku vašeg znaka.

helenahabulin@net.hr
mob:091 9509779

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.