Nakon najtanjeg računala na svijetu veličine 15 inča XPS 15z, Dell je najavio novu prinovu na hrvatskom tržištu - najtanji prijenosnik XPS 14z uglađene vanjštine s obiljem snage i funkcija. Sofisticiranog dizajna i debljine samo 23 mm, jedno je od najtanjih prijenosnih računala sa svim značajkama koji će zasigurno osvojiti mnoge ljubitelje lijepog dizajna, ali i naprednih funkcija

dell xps 14z

Da je posljednji u nizu XPS prijenosnik kao stvoren za izvršavanje više zadataka s intenzivnim multimedijskim aplikacijama dokazuju najnoviji Intel ® Core TM procesori druge generacije i5 i Core i7 procesori i 1GB NVIDIA ® grafika. Kako bi zadovoljili sva očekivanja ljubitelja dinamičnog načina života i napredne tehnologije Dellovi vodeći stručnjaci osmislili su za XPS 14z zaslon bez granica i poboljšanu prenosivost.

Zapravo je Dellov dizajnerski i projektantski tim bio u stanju uklopiti zaslon od 14 inča u prijenosno računalo veličine 13 inča kako bi korisnici mogli uživati u kompaktnoj veličini prijenosnika od 13 inča i gledati 10% više sadržaja na HD zaslonu od 14 inča. Sa samo 23 mm XPS 14z je najtanje prijenosno računalo koje teži pukih 1,98 kg te uz trajanje baterije od 6 sati i 49 minuta također se nameće kao uređaj koji vrlo jednostavan za prenošenje.

dell xps 14z

Novi XPS 14z je najnoviji dodatak Dellovom portfoliju Thin+Powerful rješenja i ujedno je druga prinova u XPS obitelji prijenosnika nakon uspješnog XPS 15z prijenosnog računala. Tako Dellova Thin+Powerful rješenja sada uključuju Inspiron 14z i Inspiron One 2320 sve-u-jedan radna površina koji su idealna rješenja za roditelje i učenike, kao i Vostro V131 koji je namijenjen malim poduzetnicima. Samim time sve uređaje krasi sofisticirani dizajn za pružanje visokih performansi i prekrasna pakiranja.

"XPS 14z pruža ono što korisnici žele - funkcionalne snage u paru sa zapanjujućim, sofisticiranim dizajnom koji najavljuje - "Ja sam stigao", izjavio je je Steve Felice, predsjednik Dellove Consumer and Small/Medium Business grupe.

Dell XPS prijenosna računala dolaze s Dell Stage korisničkim sučeljem koje jednim klikom omogućuje pristup omiljenim sadržajima uključujući glazbu, fotografije i video te SyncUP powered by Nero koji može zadržati sadržaj i osobne informacije usklađene s drugim Stage sinhroniziranim Dell računalima i mobilnim uređaja u sklopu lokalne Wi-Fi mreže.

Novi Dell XPS 14z prijenosnik može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom,  a cijena mu je na upit.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.