Od 20. do 23. prosinca 2012. u Zagrebu, održati će se, u Hotelu Regent Esplanade Zagreb, Buena Vista Clubu i Armani Baru, drugi po redu Zagreb Tango Festival posvećen argentinskom tangu. U četiri festivalska dana, posjetiteljima se nudi 38 sati plesa uz 7 različitih DJ-a (iz Mađarske, Italije i Srbije) te 12 radionica

2. zagreb tango festival

Kulminaciju festivala predstavljaju dvije plesne večeri u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade Zagreb s nastupima učitelja. Tijekom plesnih večeri posjetitelji će doživjeti luksuzno tango iskustvo kojem se mogu u intimi prepustiti. Zvijezde ovogodišnjeg festivala su Sebastian Jimenez i Maria Ines Bogado (Argentina), svjetski prvaci u Argentinskom Tangu 2010. godine, te Claudio Forte i Barbara Carpino (Italija).

Posjetitelji su plesači amateri i profesionalci, zaljubljenici u tango ples i glazbu, te svi koji bi se s tim plesom tek željeli susresti. Za prijave na festivalske radionice, potrebno je makar osnovno plesačko iskustvo.

No, plesati tango mogu svi, bez obzira na dob i spol. Škola Tangoneo već niz godina kontinuirano prisutna na zagrebačkoj tango sceni. Tijekom godine, škola se bavi edukacijom te organizacijom lokalnih tango plesnjaka. 

Za više informacija: www.zagrebtangofestival.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.