Rezultati su odlični – tijekom čitavog ljeta lice mi je bilo čisto, podatno i zdravo. Količina prištića koji su mi na moru izbili se smanjila, a masni sjaj lica bio je pod kontrolom. Nakon pranja ovim čistačem bit ćete oduševljene čistoćom pora, njihovim suženjem, mekoćom kože i činjenicom da se smanjuje količina sebuma

kiehls rare earth deep pore cleanser

Drage moje dame, sve vi koje imate mješovitu do masnu kožu sa širokim porama i uvijek ste u potrazi za temeljitim dnevnim čistačima, koji će pod kontrolom držati sebum i sjaj te držati pore čistima i stisnutima, mislim da za vas imam odlično rješenje. Naime, ovog ljeta koristila sam kao dnevni čistač – "naneseš/izmasiraš/ispereš" – odličan proizvod brenda Kiehl's – Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser.

Riječ je o dnevnom čistaču kojeg prije svoje jutarnje i/ili večernje rutine njege nanesete na lice, uz malo vode, dobro izmasirate kožu i vrat te isperete mlakom vodom. Nakon toga, nastavite sa svojom individualnom klasičnom rutinom njege.

kiehls rare earth deep pore cleanser

Koža mi se po ljeti puno više masti, a na moru imam problema s prištićima (posebno na bradi) koji vole izaći potaknuti toplinom sunca, koja otvara pore i morskom vodom koja izvlači nečistoće. Kako bih držala sebum pod kontrolom te umanjila pojavu ovakvih prištića, odlučila sam se za ovaj proizvod koji sam početkom godine isprobala u obliku testera.

kiehls rare earth deep pore cleanser

kiehls rare earth deep pore cleanser

Rezultati su odlični – tijekom čitavog ljeta lice mi je bilo čisto, podatno i zdravo. Količina prištića koji su mi na moru izbili se smanjila, a masni sjaj lica bio je pod kontrolom. Nakon pranja ovim čistačem bit ćete oduševljene čistoćom pora, njihovim suženjem, mekoćom kože i činjenicom da se smanjuje količina sebuma. Kako tijekom ljeta često nanosimo i kreme za zaštitu od sunca, koje su nerijetko kompaktne i ponekad komedogene, Kiehl's Deep Pore Cleanser je idealan pomagač koji će vrlo temeljito odstraniti sve to s vaše kože i detoksicirati je na dnevnoj razini. Ne bih ovaj proizvod preporučila ženama sa suhom kožom, a tijekom zime i sama vjerujem da ću ga koristiti 2-3- puta tjedno, a ne svaki dan.

kiehls rare earth deep pore cleanser

Njegova tekstura je kompaktna, a s obzirom da mu je amazonska glina glavni sastojak – boja mu je bež i miriše po glini. Također, ima sitne zemljane abrazivne čestice koje djeluju kao blagi mehanički piling koji dodatno čisti kožu te uklanja mrtve stanice i nečistoće. Ono što je super jest da ovaj proizvod možete koristiti i kao masku – obilno ga nanesite na lice, držite 10-ak minuta, a zatim isperite uz nježnu masažu. Koža će biti odlično očišćena, a pore sužene. Iako se meni nije dogodilo da mi isušuje kožu, moguće da bi se to moglo dogoditi svima vama s normalnom do suhom kožom. Ovo je proizvod baš za temeljitu njegu masne kože.

Cijena: 150 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.