Riječ je, dakako, o Lancômovom proizvodu - Ôscillation Powermascara revolucionarna je vibrirajuća maskara, koja u jednoj sekundi napravi 7000 vibracija, čineći vaše trepavice nevjerojatno dugima, voluminoznima i „raščešljanima"

lancome oscillationVeć i ptice na grani znaju da je Lancôme svjetski broj jedan u proizvodnji maskara. Legendarni francuski brend čak je i preko Atlantika najjači u domeni maskara (a zna se da Amerikanke najviše vole domaću kozmetiku). Ženama diljem svijeta najomiljenije su - Définicils, Hypnôse, Amplicils i Virtuôse.

Svaka od njih ima svoju tajnu - jedna trepavice produžuje, jedna im daje volumen i gustoću, treća definiciju... Postoje u nekoliko boja i, dakako, u običnoj i waterproof inačici.

Kako to da je onda, pored cijele palete odličnih maskara koje se sjajno prodaju, Lancôme odlučio lansirati još jednu? Prvenstveno, dakako, jer je vjeran neprestanim istraživanjima i inovacijama, te poboljšanju postojećih proizvoda.

Naime, novolansirana Ôscillation Powermascara doista je revolucionaran futuristički kozmetički proizvod, koji zahtjeva minimalan napor za nanošenje na trepavice. Riječ je o prvoj vibrirajućoj maskari na svijetu, koja napravi 7000 vibracija u minuti.

Ima maleni gumbić na svom čepu, koji možete stisnuti ako želite da vaša maskara radi miko cik-cak pokrete, nježno masirajući i raščešljavajući trepavice. 

Našminkat ćete se vrlo brzo, uz minimalan napor, a rezultat će biti sjajan - vidljivo produžene trepavice, bez slijepljenosti, guste i savršeno uvijene.

lancome oscillation mascaraNova Ôsciliation maskara zapravo ujedinjuje najbolje karakteristike Lancômeovih maskara u jednu, plus što ima dodatni bonus - nježne vibracije za raščešljanost. Dat će trepavicama gustoću (a neće ih slijepiti), dužinu i uvijenost, te volumen.

Lancôme Ôsciliation maskaru naći ćete u svim boljim hrvatskim parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.