U ovim sivim zimskim danima u kojima smo zabrinuti za drage ljude, za budućnost, važno je ne odustati od svojih snova. Mlada make up artistica Ivana Arwen ne samo da ne odustaje, nego ih je obojila čarobnim jarkim nijansama...

make up artistic ivan arwen

Jedna od najpoznatijih svjetskih make up artistica Pat McGrath jednom je rekla kako postoji bezbroj načina da se istakne ljepota i da nikada nećete naći svoj savršen ruž ako ne eksperimentirate. Njezino je ime Ivana Arwen i ne boji se poigrati bojama, koristeći lice kao čarobno slikarsko platno. U svijetu make upa prisutna je više od šest godina, kada je završila školovanje za kozmetičarku i make up artisticu. Otad, njezine su vješte ruke preobrazile mnoga lice i brojnim ženama izmamile osmijeh na usnama.

make up artistic ivan arwen

"Osim klasičnih, obožavam raditi glamurozne make up lookove jarkih boja što je vjerojatno proizašlo iz slikanja kojim se bavim još od ranog djetinjstva", kaže Ivana, a da je slikarstvo doista uvelike utjecalo njezin rad svjedoče fotografije čarobnih obojenih lookova.

make up artistic ivan arwen

Paralelno sa svojim angažmanima, ova mlada kreativka vodi svoje stranice na društvenim mrežama, na kojima objavljuje make up lookove, savjete/recenzije proizvoda i tutoriale vezane uz kozmetiku i šminku.

make up artistic ivan arwen

"Nastojim objavljivati lookove koji su u koraku s vremenom te make up lookove sezonskog karaktera. Praćenjem svjetski poznatih make up artista, pronalazim inspiraciju za svoje kreacije", zaključuje Ivana, a mi smo sigurni kako je čeka svijetla budućnost.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.