Kao savršene beauty adute za party, poklanjamo vam essence Beauty Beats pakete – u ružičastim essence neseserima naći ćete praktične kozmetičke proizvode u sivoj, plavoj, tirkiznoj, ljubičastoj i koraljno-rozoj boji – uživajte u kombinacijama!

essence beauty beats

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju essence nesesere prepune Beauty Beats kozmetičkih divota, su:

IVANKA GRBEšA, IVANKOVO

MARINA BASREK, DUGO SELO

KATARINA DOMAC, PRIVLAKA

ZRINKA GRGIć, ZAGREB

essence Beauty Beats – sjenilo za oči - ova cool sjenila za oči garantiraju sjaj u očima s metalik shimmerom u sivoj, plavoj ili ljubičastoj. Dostupna u nijansama 01 baby, baby, ooh!, 02 i´m backstage i 03 as long as you love me.

essence Beauty Beats – sjajilo za usne - uvijek s pjesmom na usnama! Ova sjajila za usne čine usne ljupkima i neodoljivima u tri trendi nijanse i sigurno će trajati super dugo. Dostupno u nijansama 01 groupie at heart, 02 eenie meenie i 03 i´m backstage.

essence Beauty Beats – shimmer puder - ovaj nježni puder ostavlja suptilan sjaj koji će vas sigurno učiniti posebnima sa svojim shimmer pigmentima. Dostupno u nijansi 01 swaaag!

essence Beauty Beats – rumenilo - svilenkasta, mekana tekstura stapa se u predivnu rozu nijansu na obrazima. Dostupno u nijansi 01 groupie at heart.

essence beauty beats – gumice za kosu - ove cool gumice za kosu super su praktične za svaki party, a također izgledaju super kao narukvice. Dostupne u pakiranju po dva komada.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.