Provjerite tko su dobitnice 6 kompleta Garnier Ultra Naturals, koji uključuju šampon i regenerator iz najnovije Garnierove linije za njegu kose, obogaćene jedinstvenim, prirodnim ekstraktima koji su poznati po svojoj blagodati za sve tipove kose

garnier ultra naturals

Šest čitateljica koje dobivaju 1 komplet Garnier Ultra Naturals (koji uključuje 1 šampon i 1 pripadajući regenerator), su:

1. Lidija Vuković, Zagreb

2. Daniela Bežovan, Split

3. Andrea Mazurek, Bukovlje

4. Sandra Posavec, Koprivnica

5. Mira Ivancin, Zagreb

6. Dina Lukač, Karlovac

Garnier predstavlja liniju njege za kosu Garnier Ultra Naturals obogaćenu prirodnim ekstraktima. Ultra Naturals pruža prirodne recepte koji vašu kosu čine sjajnom i lijepom. Formule njege obogaćene su jedinstvenim, prirodnim ekstraktima koji su poznati po svojoj blagodati za sve tipove kose. Nježne, lagane teksture omogućuju osjećaj zadovoljstva i užitka za cijelu obitelj. Arome u njezi za kosu su privlačne i svježe dok nježna formula poštuje Vašu kosu.

Garnier Ultra Naturals za sve tipove kose - zahvaljujući ekstraktima Aloe Vere, koja kosi pruža mekoću i sjaj, njega Ultra Naturals za sve tipove kose savršeno čisti kosu i ostavlja je nježnom na dodir te sjajnom. Kosi vraća snagu i zdrav izgled. Šampon (250 ml i 400 ml) i regenerator (200 ml).

Garnier Ultra Naturals za obojenu kosu - zahvaljujući hranjivom djelovanju ekstrakta arganovog ulja te zaštitnim i antioksidacijskim svojstvima ekstrakta brusnice, njega Ultra Naturals za obojenu kosu svakim pranjem hrani kosu, štiti njenu boju i produžuje joj sjaj. Šampon (250 ml) i regenerator (200 ml).

Garnier Ultra Naturals za jako suhu i oštećenu kosu - zahvaljujući hranjivim svojstvima prirodnih ekstrakata ulja avokada i karite maslaca, njega Ultra Naturals za jako suhu i oštećenu kosu dubinski hrani i omekšava kosu. Kosa je sjajna i lakše se češlja. Šampon (250 ml) i regenerator (200 ml).

garnier ultra naturals

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.